Al eerder schreven we over op 50 meter dineren met de kerstman en onder andere de gezelligste kerstmarkten van Nederland en nu hebben we weer een nieuwtje wat betreft Kerstmis. Naast dat het natuurlijk the most wonderful time of the year is kun je in deze periode ook een lekker zakcentje verdienen.

Droombaan met droomsalaris: huizen versieren tijdens kerst FEMFEM

Tijdrovende klus

De meeste mensen zetten een aantal weken voor kerst een mooie kerstboom neer en leggen hier stapels cadeautjes onder. De ene boom is nog groter dan de ander en de een nog nepper dan de ander. Naast de boom, versieren we het huis met nog veel meer leuke kerst dingetjes, zoals kerstengeltjes of veel verlichting. Kortom: we zijn altijd toch net weer iets langer bezig met die kerstversiering dan dat we van te voren in gedachten hadden.

Huur gewoon iemand in

Voor de mensen die vinden dat kerstversiering te veel tijd kost, werk liever uit handen geven of toch geld genoeg hebben is er iets bedacht. Je kunt namelijk iemand inhuren die er voor zorgt dat jouw paleisje helemaal kerstproof wordt. Iemand die al vanaf september bezig is met het plannen van hoe jouw huis er deze kerst uit gaat zien. Natuurlijk hoef je de versiering ook niet zelf op te ruimen, nee ook daar is aan gedacht. In januari wordt de kerstboom en alle versiering weer netjes opgeruimd. Voor een bedrag van €4.500 is dit allemaal mogelijk in Engeland, wie heeft er een baan nodig? Natuurlijk kan dit ook in Nederland, je kunt bedrijven inhuren om een boom op te tuigen of iets dergelijks. Stylist Fred van leer ging je al voor:

Lees ook:

Kerst voor honden en katten: Aldi komt met bier en pawsecco voor je huisdier