Zodra we Kindersurprise horen, staan onze oren op scherp. Het heet dan misschien niet voor niets ‘Kinder’ surprise, maar deze snack blijft gewoon het beste dat je ooit hebt gehad. Dus toen we de combinatie van Kindersurprise en donut hoorden, moesten we dit met jullie delen.

kindersuprise-donut-londen-femfem

De beste combinatie ooit

Unicorn donuts, koffie in een donut of sushi donuts. Wanneer er ‘donut’ in voorkomt, zijn wij fan. Deze heerlijke, zoete, kleurrijke ring is dan toch ook wel onze favoriete snack van het moment. En ook de chocolade van Kinder staat hoog in dit lijstje. En zeg eens eerlijk, jij koopt stiekem ook nog wel eens een Kinder ei, gewoon omdat de chocola zo lekker is.. De combinatie van donuts en Kinder surprise klinkt voor ons dan ook als de hemel op aarde.

Kindersurprise donut

Hoe ziet deze combinatie er dan uit, hoor ik je denken. De donut bestaat uit oranje- en wit roomglazuur, met daarom pastel-kleurige confetti hagelslag én als kers op de taart: een Kindersurprise ei erbovenop. Deze fantastische uitvinding is een idee van Doughnut Time in Londen, waar je naast deze fantastische combinatie ook nog kunt kiezen voor een bijvoorbeeld een donut met Nutella, Rolo, Kit Kat, biggetjes of M&M’s! En wanneer je dit filmpje ziet, moet je jezelf onderdrukken om niet meteen een ticket naar Londen te boeken.

Is Londen je toch iets te ver? Gelukkig hebben we in Nederland ook hele goede plekken waar je donuts kunt eten.