Vorige week stelden we je de vraag ‘Wat is voor jou nu écht genieten’? Ellen Hoog, ambassadrice van het koffiemerk L’OR, ging langs bij stewardess Co van Co with the Flow om te onderzoeken wat genieten voor haar betekent. Deze keer gaat Ellen langs bij alleskunner Valerio om de momenten te bespreken waarop hij immens kan genieten van het leven. En de grote vraag, heeft hij nu een vriendin?kunst genieten valerio ellen hoog FEM FEM

Is hij een ochtendmens en zijn het de vroege ochtenden wanneer het nog stil is op straat dat hij het meest geniet? Of juist de latere uurtjes van de dag, wanneer het buiten donker wordt en je het geroezemoes van de stad kan horen? Voor iedereen is puur genieten anders en juist dat is waar Ellen en L’OR achter willen komen – wat is de Kunst van Genieten en van welke momenten genieten we het meest?

Puur genieten

Bij het koffiemerk L’OR gaat het ook om puur genieten. Het assortiment bestaat uit 19 verrassend rijke smaakvarianten, waardoor er gegarandeerd een smaak tussen zit die een perfecte match is voor jou. Drink jij koffie standaard met melk? Voor elke melk koffie is er een capsule smaakvariant om bijvoorbeeld een overheerlijke Latte Macchiato of Cappuccino te zetten. De koffiecups zijn verder geschikt voor jouw Nespresso®* koffiemachine.

Wat is nou de Kunst van Genieten voor Valerio Zeno?

Ellen Hoog ging samen met het koffiemerk L’OR langs bij presentator, acteur én dj Valerio Zeno om erachter te komen wat zijn Kunst van Genieten is. Met zijn half-Italiaanse afkomst houdt hij van koffie, maar ook van lekker eten en van zijn andere passies; sneakers en muziek. Maar wat is smaak precies voor hem? Is hij een perfectionist of juist niet? Van welke muziek kan hij het meest genieten als hij niet aan het werk is? En wat menigeen wilt weten, heeft hij nu een vriendin? Dit alles bespreekt hij met Ellen onder het genot van een heerlijk kopje L’OR koffie. Bekijk hier de aflevering.

*Merk van een derde partij, niet verbonden met JACOBS DOUWE EGBERTS. Zie lijst van geschikte machines op lorespresso.com.