Zoals we allemaal weten is Kylie Jenner niet vies van een cosmetisch ingreepje. Volgens haar is er veel misverstand over haar ingrepen. Zo denken veel mensen dat ze erg onzeker is over haar uiterlijk, maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn. In een interview met HommeGirls praat ze openhartig over haar cosmetische ingrepen.

kylie jenner
Bron: @kyliejenner

‘Ik ben juist zelfverzekerd’

Er is nogal een misverstand volgens Kylie Jenner toen ze voor het eerst een cosmetische ingreep had gedaan. Zo denken veel mensen dat ze super onzeker is over haar uiterlijk, maar dat is helemaal niet waar. “Dat is niet waar. Ik ben juist ontzettend zelfverzekerd en ik vond mezelf ook voor die fillers al mooi”, vertelde Kylie. “Ik denk dat er een grote misverstand over mij is dat ik zoveel operaties aan mijn gezicht heb ondergaan en dat ik een onzeker persoon was, en dat was ik echt niet!”

“Ik hou gewoon van volle lippen. Toen ik opgroeide, was ik altijd de meest zelfverzekerde persoon in de kamer. Ik was het meisje dat voor iedereen optrad. Ik had één onzekerheid en dat waren mijn lippen, dus ik nam lipfillers, en het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb er geen spijt van.”

Less is more

Verder vertelde Kylie dat ze blij is hoe ze eruit ziet en dat ze haar beautyroutine heeft aangepast. “Ik denk dat minder meer is. Ik heb echt mijn volledige look gekregen, het is nog steeds dezelfde look, maar veel minder. Ik omarm gewoon mijn natuurlijke schoonheid, mijn sproeten en mijn borstelige wenkbrauwen.”

Sinds Kylie kinderen heeft, is ze veel meer van zichzelf gaan houden. Ze vertelt dat ze nu anders kijkt naar schoonheid en dat er veel voor haar veranderd is. “Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer van mezelf hou. Ik zie veel van mezelf in mijn dochter en mijn zoon, maar weet je, mijn dochter lijkt op mij. Ik zie mijn schoonheid in haar, en daardoor ben ik zeker meer van mezelf gaan houden. Schoonheid verandert altijd voor mij.”

Lees ook: Dit is de favoriete Starbucks-bestelling van Kylie Jenner