De kleuren van deze strandtent alleen al maken je vrolijk. Na een dag Bali te hebben verkent, plof je op een van de gekleurde zitzakken en terwijl de zon in de zee zakt, geniet jij van je drankje en van je gezelschap. Wat ons betreft de perfecte hangout.

la-plancha-bali-femfem

Overdag met de voeten in het zand en relaxen

Alle hippe strandtentjes en clubs in Bali zijn natuurlijk super tof, maar soms is het het allerfijnst om gewoon met je voetjes in het zand te zitten en te genieten van het adembenemende uitzicht dat deze plek rijk is. Vrolijke, kleurrijke zitzakken, Indonesische parasols en heerlijk eten. La Plancha Seminyak is dé plek om tot rust te komen. Naast heerlijke burgers, heeft deze strandtent verschillende tapas en salades. Deze plek is de ideale hangout en een leuke mix van locals en toeristen.

la-plancha-sunset-bali-femfem

In de avond losgaan op heerlijke muziek

La Plancha is de gehele dag geopend. In de ochtend plof je op een van de zitzakken, bestel je een heerlijk ontbijtje en een koffie om rustig de dag op te starten. In de middag neem je hier een tussenstop en bestel je een heerlijk biertje. Door het heerlijke gezelschap vergeet je de tijd, waardoor het al donker begint te worden en kun je genieten van de prachtige zonsondergang. In de avond zijn er bij La Plancha Seminyak verschillende strandfeestjes met live DJ’s. Ben je dus in Bali of ga je binnenkort? Dan is deze kleurrijke plek zeker een aanrader om langs te gaan. Al is het alleen al voor een prachtige foto.

la-plancha-seminyak-femfem

Een stukje verder, in Phuket, vind je deze sprookjesachtige boomhutten die jouw nieuwe droombestemming worden.