Met de zomer op komst, kunnen we niet wachten om een plekje in te nemen bij onze favoriete beach clubs. Daarom hebben wij deze keer 3 leuke strandtentjes in Bloemendaal aan Zee voor jullie uitgekozen. De focus verschuift van mooie, stijlvolle strandpaviljoens naar heerlijke eten. Benieuwd? Lees dan even met ons mee.

@bloemendaalaanzee
@bloemendaalaanzee

Beachclub Bloomingdale

Beachclub Bloomingdale wordt ook wel de tempel van Bloemendaal aan Zee genoemd. Buiten zijn er twee grote lounge terrassen en daaromheen vind je echte huiselijke meetingrooms – ingericht door De Troubadour – deze kun je huren voor teammeetings. Maar je kan er ook een hapje eten of een bed huren als je gewoon lekker een dagje wil zonnen, en dat doe je natuurlijk geheel in Ibiza stijl. Hoe heerlijk! Mocht je in de buurt zijn van Bloemendaal aan Zee, loop dan zeker even langs deze superluxe beach club.

– Zeeweg 94, 2051 EC Overveen

Woodstock

We kennen Woodstock natuurlijk allemaal door zijn mooie feestjes en festivals, maar of ze dit jaar alweer plaatsvinden, dat is nog maar de vraag. Fingers crossed! De sfeer daarentegen blijft natuurlijk hetzelfde. Deze te leuke plek is niet alleen mega gezellig, maar je kunt er ook heerlijk eten. Ze hebben namelijk een snack kaart waar je tussen 12.00 en 22.00 allerlei lekkere versnaperingen kunt bestellen en de beste cocktails kan krijgen. Waar wacht je nog op?

– Zeeweg 94, 2051 EB Bloemendaal aan zee

Rapa Nui

Rapa Nui is een echte all time favorite van Bloemendaal aan Zee. Ondanks dat ze eigenlijk onder de gemeente van Zandvoort vallen, zitten ze alsnog op het strand van Bloemendaal. Bij deze beach club bevind je je in een relaxte, kleurrijke en tropische sfeer, waar je ook nog eens lekker kan eten. Win-win. Mocht je nog even wil surfen, dan kun je naast Rapa een board huren of surfles nemen. Zin in een actief zonnig dagje? Even langs Rapa Nui dan maar!

– Boulevard Barnaart 27, 2041 JA Zandvoort

Lees ook: Zomer in eigen land: 3 leuke beach clubs in Noordwijk aan Zee