We zitten nu met z’n allen massaal thuis en dat is voor iedereen even wennen. We zijn gewend om allemaal leuke dingen buitenshuis te doen, maar wat moeten we nu doen terwijl we binnen moeten blijven? Het lijkt soms wel een raadsel, want zoveel is er thuis toch niet te doen? Wij hebben wel een paar leuke ideeën voor jou. Let maar op: jij hebt door al deze dingen straks nog tijd tekort!

Lekker binnenblijven FEM FEM

1. Organiseer een spelletjesavond

Voor de fanatiekelingen onder ons, een spelletjesavond organiseren is supergezellig. Niks leuker dan een avondje monopolie spelen of een potje Jenga, toch? Neem er lekker een wijntje bij en je hebt een mega gezellige avond. Ga je voor de gedurfde versie? Dan maak je er gewoon een drankspel van.

2. Cocktail time!

Het is nooit te laat voor cocktails, toch ladies? Organiseer een gezellige cocktailavond en maak samen met je vriendinnen de lekkerste cocktails. Maar er gezellig een wedstrijd van: wie van jullie kan de beste cocktails maken? Misschien heb je straks wel je nieuwe lievelingsdrankje ontdekt. Gezellig is het zeker!

3. Word keukenprinses

Nu de horeca dicht is en we geen lekkere taartjes bij onze favoriete lunchtent kunnen eten, halen we die lekkere taartjes gewoon in huis, toch? Óf we maken ze zelf. Laten we eerlijk zijn, het smaakt toch ook veel lekkerder als je er tijd en moeite in hebt gestopt? Precies, tijd om lekker aan de slag te gaan in de keuken! Extra leuk: je kunt er een paar afleveren bij je dierbaren met een leuk kaartje erbij.

4. Meidenavondje

Trommel je vriendinnen op (maximaal 3), want het is tijd voor een goede girlsnight! In plaats van die te houden in de stad, houd je het gewoon thuis. Lak elkaars nagels, doe een maskertje op, zet lekkere foute muziek op en je hebt een geslaagd avondje. Laten we de wijn niet vergeten.

5. Youtube tutorials

Avondje niks op de planning? Dan kun je altijd nog een avondje creatief bezig gaan met YouTube tutorials. Misschien wil jij wel heel graag beter leren make-uppen of leer jij graag hoe jij je huis een make-over kan geven. Hier is Youtube perfect voor en jij zit na een avondje tutorials volgen vol nieuwe inspiratie.

6. Bank hangen met Netflix

We hebben nu een hele hoop dingen opgenoemd, maar toch zijn er dingen die altijd kunnen. Laten we eerlijk zijn: er is toch niks beter dan een avondje op de bank de leukste films en series kijken. Zwijmel weg met de leukste romcoms of kijk een echte Halloween film. Het kan allemaal en je mag helemaal zelf kiezen. Fijn he!

Wil je weten wat voor leuke dingen je kan doen thuis in je eentje? Dan zijn deze 10 hobby’s misschien wat voor jou.