Thriften is helemaal hot en happening zo ook in Arnhem, onze modestad. Je hebt natuurlijk te maken met verschillende soorten stijlen. Maar de redactie van Fem-Fem heeft haar uiterste best gedaan, om de vintage winkels in Arnhem zo divers mogelijk op een rijtje te zetten. Benieuwd? Lees dan even het artikel hieronder. Shopping mode on!

@unsplash
@unsplash

Sterk goed

“Sterk goed” in Arnhem is nog vrij nieuw, maar trekt nu al vele vintage liefhebbers. En dat is zo gek nog niet aangezien het assortiment van deze thriftshop voornamelijk bestaat uit mooie, kwalitatieve kleding. De eigenaresse Nikki verkoopt heerlijke basics met veel liefde en vindt dat de items in elke garderobe goed zullen passen. Mocht je even willen rondsnuffelen in dit te snoezige winkeltje loop dan even langs de Bloemenstraat 15 in Arnhem.

FrouFrou’s

In het modekwartier in Arnhem vind je het te leuke vintage zaakje, Froufrou’s. Ze verkopen hier diverse tweedehands spullen, van interieur tot kleding, veel zonnebrillen en zelfs vintage camera’s. Wow! De kleding die je kunt vinden in deze thrifstore zijn voornamelijk exclusief en van zeer goede kwaliteit. Zin in een dagje winkelen? Vergeet dan vooral niet om even langs dit winkeltje te lopen.

Fabrics and More

Yess! Hier koop jij je vintage items per kilo. Dus kies een kilo leuke kledingstukken uit en betaal daarvoor een heerlijk prijsje. Dit is natuurlijk ideaal aangezien je veel meer pieces kan halen. De kleding die ze hier verkopen ligt uiteraard wel ver uit elkaar. Zo kun je er terecht voor een leuke Levi’s jeans, jackets of gewoon een basic blouse. Voor ieders wat wils dus en makkelijk te vinden aan de Pastoorstraat 18 in Arnhem.

Jovel

De heerlijke tweedehands kledingzaak, Jofel is te vinden in de prachtige 7 straatjes van Arnhem. Door het uitgebreide assortiment loop jij gegarandeerd met een te gekke outfit de deur uit. Naast het feit dat deze winkel kleding verkoopt, kun je er ook terecht voor wat leuke interieur accessoires. Win-win dus!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jofel (@jofelvintage)

Lot’s

Voor kinder-, dames- en herenkleding kun je terecht bij Lot’s in Arnhem. Mocht je van wat items af willen? Dan kun je je kleding hierna toe brengen, mits het stoplicht op hun website op groen staat. Vooral de kinderafdeling bij Lot’s is opvallend. Deze bestaat vooral uit mooie merkjes en kwalitatief goede kleding. Achterin de winkel vind je dames en herenkleding, en geloof ons, ook hier ga je niet met lege handjes naar huis. Mocht je benieuwd zijn naar deze snoezige thriftstore loop dan even langs de Raapopseweg 76.

Lees ook: Shoppen maar! Dit zijn 5 leuke vintage winkels in Den Haag