Een eerste date kan best spannend zijn. Of je hem nou via een vriendin hebt leren kennen of tegen bent gekomen tijdens het uitgaan, het kan zorgen voor zenuwen. Het is daarom belangrijk dat je iets leuks gaat doen! Wij zetten de leukste activiteiten neer die je kunt gaan doen met je toekomstige lover ;-).

Samen koken

Hoe romantisch is het om jouw kookkunsten meteen op de eerste date te laten zien door samen te koken? Het is een leuk om samen een lekker gerecht voor te bereiden en het daarna samen op te smullen. Super gezellig én lekker!

Spelletjesavond

Ben jij gek op spelletjes? Daag je date uit voor een spelletjesavond! Pak al jouw favoriete spellen uit de kast zoals Twister, 30 seconds of Monopoly. Wedden dat jij helemaal in het spel zit en de zenuwen snel vergeet? Je maakt vast een verpletterende indruk als je het eerste potje wint.

Tinder Tuesday

Wist jij dat Tinder nog steeds één van de meest gebruikte dating apps is? Als je een leuke match aan de haak hebt geslagen, moet je natuurlijk ergens afspreken. Daarom introduceert Escobar vanaf 20 maart Tinder Tuesday, dé plek in Amsterdam waar love birds terecht kunnen voor een eerste date. Elke dinsdag trakteert Escobar de matches op een ‘love potion’ van het huis, met bijpassende polaroid. Geslaagde date of was het hem toch niet? Voor iedere foto is er een plekje op de Wall of F(l)ame, dan wel, Shame. Na de cocktail nog trek? Met een speciale Tinder Tuesday Tasting voorziet de bar de love birds van een lekker diner om te delen. Als het online flirten niks voor jou is, ben je ook van harte welkom. Er zijn altijd dates die niet zo fijn aflopen, kun jij ze mooi opvangen!

eerste-date-escobar-femfem

Foto via @escobar.nu

High wine

Precies, een high tea maar dan met wijn. Houden jullie wel van een wijntje? Sla dan verschillende soorten wijn in of ga naar een restaurant waar ze dit organiseren. Lekkere hapjes, goed gezelschap en een grote kans dat jullie aangeschoten raken. Dat is geen probleem op een eerste date, toch?

Nespresso Bespoke tasting

Zijn jullie echte koffieliefhebbers? Samen met Envy, Grand Café Krasnapolsky en Sorel’s Bar & Lounge introduceert Nespresso een geheel nieuw koffieconcept, waarbij de beleving centraal staat. Je kunt kiezen uit 13 verschillende Nespresso blends met ieder een eigen aromaprofiel. De Bespoke Serves zijn bijzondere serves en een ware traktatie voor het oog. Neem bijvoorbeeld de Cotton Candy die met een dot suikerspin niet alleen zorgt voor dat extra beetje zoetigheid aan je koffie, maar ook zorgt voor een compleet wow-effect! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van de Bespoke Cocktails. Deze bijzondere cocktails laten al je zintuigen prikkelen en zorgen voor een unieke smaakbeleving. Bovendien zien ze er super mooi uit. Wat ons betreft kan een date niet beter beginnen. 

eerste-date-nespresso-bespoke-femefm nespresso-bespoke-eerste-date-femfem

Zwemmen

Ga een dagje zwemmen als eerste date! Lol is zeker gegarandeerd, als jullie samen van de glijbaan afgaan. Je kunt de hele dag genieten van zijn lichaam, zonder dat het teveel opvalt. Klinkt als een ideale date!

Picknicken

Een leuke date voor als het iets warmer weer is: picknicken! Zoek een romantisch plekje uit, zoals het strand of een parkje. Haal lekkere drankjes en snacks, zodat jij je date kan verrassen met iets lekkers. Dat wordt een zwoele zomer avond!

picknick-femfem

Wat heb jij gedaan op je eerste date?

Lees ook:

Zo kom jij snel over die break-up heen