Het is ondertussen al even geleden dat Griekse god Job en zijn prachtige Esmee smoorverliefd de Love Island villa verlieten. Dat het programma zijn vruchten heeft afgeworpen is wel duidelijk, want de twee zijn nogsteeds samen! Ze zijn zelfs klaar voor de volgende grote stap in hun relatie…

Vanochtend was het nieuws omtrent Love Island wat minder rooskleurig. Joan en Mert kondigde namelijk aan niet meer samen te zijn. Gelukkig gaan Esmee Cox en Job Stevens samen wél de goede kant op.

Love Island

Voor wie Job en Esmee niet kennen, hallo waar wás je afgelopen jaar, de twee deden mee aan het afgelopen seizoen van het realityprogramma. Esmee kaapte Job uit de handen van Rowenna, en met succes! De twee zijn nogsteeds een stel, en dol op elkaar!

Samenwonen

We zullen je niet langer in spanning houden: het stel gaat samenwonen. Wat een upgrade! Job en Esmee waren al non stop samen dus dit was een logische stap voor de twee. Esmee vertelt in een IGTV op haar account dat Job bij haar intrekt omdat ze toch al zo goed als ALTIJD samen waren.

Een speciaal verzoek

Esmee wilde ‘officieel’ aan Job vragen of hij bij haar wilde intrekken, en dit deed ze wel op een heel speciale manier. In de stad kocht ze kaarten, chocolade én brownies om Job te verassen met een zoet verzoek. De twee hebben eerst romantisch gedineerd bij kaarslicht waarna het tijd was voor de verassing. Zijn antwoord was heel duidelijk, “Natuurlijk zeg ik ja!”

Job is sprakeloos en vindt het ontzettend schattig van zijn vriendin. Hoe cute! Wij zouden ook geen nee kunnen zeggen tegen een paar home made brownies

Lees ook: Victoria en Lisa uit Love Island maken hun acteerdebuut