Er hangt liefde in de lucht. Via TikTok dook er een video van de nieuwe vriend van Nathalia Bouwhuis, bekend van Love Island, op. Eén ding is duidelijk: de twee zijn TikTok-official.

2 nathalia bouwhuis love island
Bron: @nathaliabouwhuis

Wie is Nathalia Bouwhuis?

Grote kans dat je, net als wij, het laatste seizoen van Love Island op de voet hebt gevolgd. Zo niet, dan praten we je even bij. Aan dit seizoen deed Nathalia Bouwhuis namelijk mee, want ze was op zoek naar ware liefde. De blondine maakte haar intrede in het programma tijdens Casa Amor en wist hier het hart van Job Stevens (een oud Islander) te veroveren. Deze romance bleek best serieus, want eenmaal in Nederland bleven de twee nog een tijdje samen. Ze wonnen het programma dan niet, maar hielden er een leuke fling aan over.

Maarre, ondanks de leuke momenten samen, zat er toch geen echte liefde in. Job en Nathalia besloten dan ook gezamenlijk een punt achter hun relatie te zetten. Zo deelden ze dat er helaas niets meer in zat dan een goede vriendschap. “Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn.”

Nieuwe lover

Inmiddels zijn we al flink wat maanden verder en lijkt Nathalia volop te genieten van haar influencer life. Enne, ook op het gebied van liefde lijkt het leven héél goed te gaan voor Nathalia. Zo spotten we namelijk een filmpje van haar gloednieuwe lover die de relatie tussen de twee wereldkundig maakt via TikTok. Want eh… blijkbaar is een relatie aankondiging via Instagram verleden tijd?

Hoe dan ook: de video van TikTokker Midas de Lange zegt genoeg. “I love you”, schrijft hij bij een video vol met romantische momenten samen met Nathalia. Ook reageert Nathalia met de woorden: “Zo verliefd op jou.”

@midasdelangee I love you❤️ @NATHALIA BOUWHUIS #foryou #fy #CapCut ♬ origineel geluid – Midasdelange

Andere vrouwen in de comments kunnen er niet over uit hoe lief deze beelden zijn. “Stel een jongen plaatst dit over je… Ik zou gelijk trouwen”, luidt één van de comments. Heel eerlijk, but we couldn’t agree more.