vreemde dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen

8x vreemde dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen

Natuurlijk vinden vrouwen het aantrekkelijk als een man een mooi gespierd lichaam heeft en langer is dan wijzelf. Maar inmiddels is dat oud nieuws. Daarom gaan we het vandaag hebben over de niet voor de hand liggende dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

Het internet staat vol met artikelen die gaan over eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen, en andersom. En hoewel mannen vaak lichaamsdelen opnoemen wanneer ze vertellen wat ze aantrekkelijk vinden bij vrouwen (volle lippen of een slanke taille) is dit bij vrouwen een ander geval. Vrouwen kijken over het algemeen meer naar de lichaamstaal van een man: de manier waarop hij loopt of hoe hij de deur voor je opent. Natuurlijk kunnen wij vrouwen een paar gespierde armen wel waarderen, maar van deze vreemde dingen krijgen wij het echt warm.

1. Onderarmen

Wij weten niet wat het is, maar veel vrouwen vinder de onderarmen van een man, en dan vooral de aderen, enorm sexy. En goed nieuws voor de mannen, want hoewel ze bij sommige mannen meer zichtbaar zijn dan bij anderen, heeft iedere man ze! Of gaan jullie vertellen dat jullie bloed via bluetooth vervoerd wordt?

2. Goed kunnen autorijden

Dit is misschien een gewaagd statement, maar niets is aantrekkelijker dan een man die zijn arm achter jouw hoofdsteun legt om vervolgens door de achterruit van de auto te kijken en de auto in reverse te zetten.

3. Hun ochtendstem

Op één of andere manier heeft de ochtendstem van een man iets aantrekkelijks. Misschien omdat hun stem dieper en lager is, of misschien omdat ze er extra lief uitzien als ze net wakker worden.

4. Nat haar

En dan hebben we het over het moment dat hij net de douche uit komt lopen met een handdoek om zijn middel en hij zijn haar nog niet gedaan heeft. Perfection does exist.

5. Verzorgde handen

Dit is eigenlijk niet zo vreemd, wantonverzorgde handen en lange nagels zijn één van de vieste dingen die er zijn. Plus, als mannen hun handen verzorgen en ringen dragen, kun je ons meteen opvegen.

6. Verzorgde voeten

Zelfde geval als bij de handen. Heeft geen uitleg meer nodig als je het ons vraagt.

7. De auto besturen met twee vingers

Nog even terugkomend op het onderwerp auto: wanneer hij de auto bestuurt met twee vingers geeft hij het signaal af dat hij het wel onder controle heeft. En daar houden we van.

8. De mouwen van hun overhemd oprollen tot de ellebogen

Dit is misschien wel nummer één in dit lijstje. Een man die een overhemd (of nog beter: pak) draagt, is al onweerstaanbaar, laat staan dat hij dan ook nog deze move maakt.