Oké, we hebben nu toch eens iets geweldigs voor je… Deze zomer kun jij namelijk de twee allerleukste dingen op de wereld met elkaar combineren: vakantie en alpaca’s! En je hoeft er niet eens het vliegtuig voor te pakken, deze unieke plek is namelijk te vinden in ons eigen koude kikkerlandje. Wij vertellen je alles over dit luxe vakantiehuisje met alpaca’s.

overnachting alpaca boomhut FEM FEM

Drenthe

Nu we waarschijnlijk niet naar het buitenland kunnen dit jaar, is deze plek echt dé meest geweldige vakantie die je je maar kunt wensen. Nu lijkt een vakantie in eigen land niet eens zo heel erg meer. Heerlijk relaxen in een luxe huisje én knuffelen met alpaca’s, wat wil je nog meer. Je huisje met zwembad staat middenin een veld met alpaca’s in de provincie Drenthe.

@sleepandstay d'Oldenbanningstee
@sleepandstay d’Oldenbanningstee

In de natuur van Oosterhesselen in Drenthe hoef je je ook niet te vervelen. Je kunt in de buurt van het dorp genieten van wandelingen en fietstochten. Ook kun je nog een beetje cultuur snuiven door een bezoekje te brengen aan de Drentse zanddorpen.

Luxe en knuffels

Er zijn verschillende huisjes te huur, van 2 tot maximaal 8 personen. Dat kost wat, maar daar krijg je ook heel wat voor terug. Het huisje is uitgerust met een prachtig oud karakter dat in perfecte staat bewaard is gebleven. In je vakantiehuisje is een grote woonkeuken te vinden met een eettafel voor 6 personen. Op dit punt van het huis heb je een mooi uitzicht over de boomgaard en de weide (met alpaca’s!). Daarnaast heb je een privéterras met grote buitentafel, waar je ook nog eens heerlijk kunt barbecueën. En, last but not least, is er ook nog een heerlijk zwembad waar je in de zomer kunt gaan vertoeven.

drenthe keuken FEM FEM

drenthe badkamer 2

Ben je het de hele tijd bij je huisje zitten zat en ben je toe aan wat knuffels? Dan hoef je niet ver van huis, want de alpaca’s staan dicht bij je huisje in de wei. Ook kun je een alpaca-rondleiding krijgen of er zelfs een voeren!
drenthe alpaca's

Lees ook: Dit wil je! Hier kun je slapen tussen de alpaca’s