Hij is knap, heeft een cute accent én kan onwijs lekker (vegan) koken: wij zijn opslag verliefd! We kwamen Max La Manna tegen op Instagram en maken graag even kennis met hem – sharing is caring! 

Zoals we zeiden is Max een chef, maar niet zomaar eentje! Hij is namelijk een low-waste chef wat betekent dat hij voedselverspilling zo veel mogelijk tegengaat. Zo is hij niet alleen award-winning auteur maar host hij ook BBC’s Earth food shows. Een echte beauty and the brains dus!

Van model naar chef

Max is niet van jongs af aan al chef geweest – dit kwam pas later. Hij is vroeger namelijk van Connecticut naar New York verhuisd om als model aan de slag te gaan. Later verhuisde Max ook nog eens naar Los Angeles om te gaan acteren: is er iets van deze man níet kan? Natuurlijk verbaasd ons dit allemaal niets want Max is een waar genot voor het oog. Fun fact: Max acteerde in de show Days Of Our Lives die we natuurlijk allemaal kennen uit de serie Friends!

Maar waar komt zijn liefde voor koken vandaan? Wanneer Max niet voor of achter de camera stond, werkte hij ’s avonds als kok en barman in de fijnste restaurants van New York en Los Angeles – wij zouden spontaan onze bestelling vergeten met zo’n knappe barman maar dat terzijde.

Kamerplanten

Max woont inmiddels in Londen met zijn vrouw en 33 (!) huisplanten. Hij is druk bezig met het ontwikkelen van (vegan) recepten waar er zo min mogelijk voedsel wordt verspilt. Zo komt deze man met de meest creatieve oplossingen als het gebruiken van de groene bladeren van een wortel voor het maken van een pesto. Deze recepten deelt hij vervolgens op zijn Instagram in korte filmpjes die eenvoudig zijn om te volgen. Wij krijgen spontaan zin om de keuken in te duiken (met Max).

Lees ook: Maak kennis met Rafferty: de knappe zoon van Jude Law