Afgelopen zaterdag was de laatste aflevering van Wie Is De Mol? op de buis te zien. We hebben met z’n allen enorm genoten van dit seizoen en het lijkt erop dat de kandidaten tijdens de opnames net zo erg hebben genoten. Op social media werden er namelijk regelmatig leuke backstage beelden gedeeld van de groep. Enne, het ziet er naar uit dat er zelfs twee lovebirds zijn ontstaan. Wij praten je bij.

relatie twee kandidaten wie is de mol anke en daniël
Bron: AVROTROS

Wie Is De Mol?

Afgelopen zaterdag hebben we de ontknoping van een fantastisch seizoen van Wie Is De Mol? kunnen zien. Jurre wist de pokerface te behouden en kon eindelijk zeggen dat hij iedereen voor de gek heeft gehouden als Mol. Of nou ja, iedereen? Daniël was de enige kandidaat die Jurre doorhad en werd daardoor als winnaar van het 23ste seizoen gekroond. De geruchten gaan rond dat de makers van het programma de nieuwe kandidaten en locatie al op het oog hebben. 

Tijdens dit seizoen viel het de kijkers op dat er twee kandidaten in het spel zaten die het toch wel heel erg gezellig met elkaar hadden. Zouden zij een relatie hebben overgehouden aan hun avontuur in Zuid-Afrika?

Mol-romance

We hebben het hier over de kandidaten Anke de Jong en Daniël Verlaan. Vanaf een van de eerste afleveringen viel het de kijkers op: er is een chemie tussen die twee. Anke en Daniël waren kamergenootjes en kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. Zo was dat tijdens de afleveringen te zien, maar ook erbuiten. Ze hebben een ware vriendschap overgehouden, of is dat misschien toch wel meer?

anke en daniel kus relatie wie is de mol
Bron: @elle_nl

Kijkers van het programma raken er niet over uitgepraat. Op TikTok worden er compilaties gemaakt en ook heel Twitter staat er vol mee. Dit moet toch haast meer zijn dan een vriendschap. Of zitten we er volledig naast?

In een interview met de Telegraaf werd duidelijk dat Daniël gelukkig is in de liefde. Of dit met Anke is, durven wij niet te zeggen. Zij zegt namelijk dat haar tijd nog komt. Wie weet blijft het dan bij een vriendschap. Wij shippen deze Mol-romance in ieder geval wel.