Dat we vorig jaar niet op vakantie hebben kunnen gaan, moeten we dit jaar natuurlijk inhalen. En waar kun je dat nou beter doen dan op het prachtige eiland Ibiza? Ga je voor een party-vakantie? Dan is Ibiza-stad natuurlijk the place to be. Maar ook voor de vakantie waar je tot rust komt aan het strand, is Ibiza een perfecte locatie. We hebben de vijf meest mooie Airbnbs op het eiland voor je gevonden zodat jij nog last-minute een geweldige vakantie kan boeken!

@airbnb
@airbnb

Super Jacht

We beginnen maar gelijk met de meest dure, maar ook gelijk de meest luxe optie. Zo kun je voor, hou je vast, voor een bedrag van €6201 per nacht deze ‘Super Yacht Leopard’ boeken. Als je dan eenmaal op Ibiza bent, moet je natuurlijk groots uitpakken ook. Met wel plek voor 16 personen kun je hier dag en nacht in luxe leven. En met de rekening door zestienen splitsen kom je niet eens op zo’n hoog bedrag uit!

Bohemian

Als je denkt aan een chill vakantie in Ibiza, dan heb je waarschijnlijk precies een accommodatie zoals deze in gedachten. In Casaklod komen al je dromen uit. Zo is het niet alleen gelegen dichtbij het centrum én het strand, maar is de inrichting ook nog eens fantastisch. Met een privé-zwembad, hangmatten en een interieur in bohemian stijl vermaak je je hier prima.

Villa Ibiza

Mocht je van privacy houden, dan is deze Luxury Villa perfect voor jou! Je hebt hier niet alleen een intens groot zwembad tot je beschikking, maar ook een knusse villa. ’s Avonds is er de mooiste verlichting en ook het interieur mag er niet om liegen. Eén perfect verblijf voor jou en je vriendengroep, want het heeft wel plaats voor 12!

Little Spain

Hoewel dit appartement in vergelijking met de vorigen een stuk kleiner is, heb je hier alles wat je nodig hebt. Zo heb je in Little Home Ibiza een balkon met een adembenemend uitzicht op Es Vedra. Ook de locatie is op en top, zo zit je in een prachtig gebied dicht bij de zee. Hier voel je je zo thuis!

Villa Harmony

Voor een knusse én luxe ervaring moet je naar Villa Harmony. Het interieur is prachtig en enorm ruim opgezet met vele houten details. Er is plek voor vijf man, dus perfect voor een kleinere vriendengroep! Wat echt opvalt aan deze accommodatie is de kleine ‘cabin’ waar je heerlijk kan loungen aan het zwembad. Enkeltje Ibiza it is!

Lees ook: Dit volledig roze hotel in Ibiza is jouw absolute droomplek