Nou zijn er onderzoeken die beweren dat het hartstikke gezond is om vrijgezel te zijn en laten we eerlijk wezen, er zitten ook behoorlijk veel voordelen aan. Zo heb je veel tijd voor jezelf en je vriendinnen en mag je flirten en sjansen met wie je maar wilt. Maar als vrijgezelle vrouw wordt je ook gelijk in een categorie geplaatst door mannen. Ooit afgevraagd wat volgens mannen de verschillende type vrijgezelle dames zijn?

single-femfem

De losgeslagen levensgenieter

Dit is de dame die net uit een relatie is een wanhopig bezig is met het lijmen van haar gebroken hart oftewel, ze geniet énorm van haar single leven. Oké, logisch natuurlijk dat ze geniet van het feit dat ze opeens veel vrijheid heeft maar volgens mannen zijn er grenzen (ha!). Maar de enige grenzen die deze dames hebben zijn grenzen die met volle overtuiging overscheden worden.

De mannenhater

Er is een man geweest die het enorm heeft verziekt en dus heeft ze tegenwoordig een grafhekel aan alle mannen. In veel gevallen heeft ze een partner gehad die vreemd is gegaan of een andere vervelende ervaring met het gevolg dat elk manspersoon een klootzak is en er geen hoop meer is voor ze. Versierpogingen worden niet gewaardeerd dus mannen laten deze vrijgezelle dames liever volledig met rust.

The good girl

Dit zijn de dames die vaak, net als de good guys, over het hoofd worden gezien. Enorm zonde natuurlijk (voor beide partijen) want ze hebben vaak een hart van goud.

De carrièretijger

Ben je vrijgezel, dan heb je natuurlijk veel meer tijd voor andere dingen in je leven zoals werk bijvoorbeeld. De carrièretijger gaat voor succes en wil haar vrije tijd nuttig besteden dus in een kroeg kom je haar absoluut niet tegen.

Het totale pakket

Alles klopt aan deze vrouw. Ze heeft een carrière, ze is spontaan en ziet er ook nog eens leuk uit. Dit zijn de vrouwen waar mannen alles voor doen om ze te houden en waarvan ze nooit snappen dat ze überhaupt nog vrijgezel zijn – waarschijnlijk omdat ze de juiste nog niet is tegengekomen.

Lees ook: de 7 verschillende soorten single vrouwen volgens vrouwen.