Sven Kramer en Naomi van As zijn inmiddels beloond met een riant, maar toch ook leuk optrekje. De topschaatser en de voormalige hockeyster zijn met hun dochtertje eindelijk ingetrokken in een beeldige villa aan de Amstel. Benieuwd naar dit stulpje? Check dan even dit artikel.

@instanaomivanas
@instanaomivanas

Boerderij aan de Amstel

Naomi en Sven kochten een behoorlijk stuk grond met een lieflijk boerderijtje 5 jaar geleden; voor iets meer dan 2 miljoen euro. Echter waren er wel wat problemen met de gemeente omtrent de bouwplannen maar eind goed al goed, want het gezinnetje woont nu eindelijk in hun droomvilla. ’De plek is echt top voor ons. Het is landelijk, dat vindt Sven erg prettig, en toch dicht bij de stad, voor mij’, aldus Naomi van As in een interview met AmstelveenZ Magazine.

Foto's: Weekend-online.nl
Foto: Weekend-online.nl

Buitenkindje

Aangezien de plek zeer landelijk is gelegen, heeft dochtertje Kae alle ruimte om buiten op het grote erf bij de woning te spelen. Dit is iets wat de voormalige hockeyster enorm belangrijk vindt, aangezien ze zelf ook een heel bewegelijk en avontuurlijk buitenkind was. ‘Ik was een verstandig kind, maar ik klom ook regelmatig in de lantaarnpaal voor de deur en dan zat ik vanaf boven te zwaaien naar iedereen. Als ik daar nu aan denk… Ik laat Kae echt niet alleen buitenspelen, ook niet als ze straks een jaar of zeven is. En die lantaarnpaal kan ze vergeten’, vertelt Naomi in gesprek met het magazine WIJ.

Lees ook: Zoek je nog een mooi optrekje? Villa van Margot Robbie staat te koop