Er zijn duizenden manieren om simpelweg ‘hoi’ te zeggen tegen je crush. We leven namelijk in 2021, wat betekent dat de vrouw ook wel eens het gesprek mag beginnen. #girlpower. We geven je leuke ideetjes hoe jij je crush gedag kan zeggen. Wees creatief en verras hem!

text
@Pinterest

1. Gebruik emoji’s

Een blozende smiley is een lieve manier om hoi te zeggen. Het sturen van emoji’s laat je cheeky kant zien maar ergens blijft het ook nog een tikje mysterieus. Het is haast onmogelijk dat iemand niet blij wordt van het ontvangen van een lieve emoji! 😉

2. Stuur een foto

Nee, dit hoeft niet per se een pikante foto te zijn. Is dit wel jouw ding? You go girl! Mannen vinden het zelfs al helemaal leuk om een lieve selfie van jou te ontvangen. En zo maak je die!

selfie
@Pinterest

3. Gebruik een schattig gezegde

‘Hey, good looking, what’s cooking?’

4. Zeg ‘hoi’ in een andere taal

Bonjour en Hola zijn leuke manieren om ‘hey’ te zeggen! Het kost je niet veel moeite, maar breekt wel het ijs!

5. Ik mis je!

Stuur een vraag in de richting van: hoe lang is het geleden dat we elkaar gezien hebben? Dit geeft aan dat je deze persoon mist en het leuk zou vinden hem/haar weer te zien.

6. Vraag hoe het gaat

Nee – hier bedoelen we niet de standaard ‘hey, hoe gaat het?’ Vraag naar iets specifieks als in hoe die belangrijke presentatie is gegaan of hoe het etentje met zijn vrienden was. Dit zorgt ook gelijk voor een gespreksonderwerp. Win! 

7. Een foto van je huisdier

Blaffie wil hallo zeggen! Wíé heeft er ooit geklaagd over het ontvangen van een foto van je hond? Juist ja, niemand. *smelt*

meisje hond
@Pinterest

8. Gemeenschappelijke interesses

Is Nederlandse hip hop een guily pleasure voor jullie beide? Stuur je crush het nieuwe nummer van Lil Kleine en Ronnie Flex. Doordat jullie een interesse delen ontstaat er een gevoel van connectie waardoor hij sneller zal reageren!

9. Een foto van je eten

Ben je in een super goed restaurant geweest en neem je hem hier graag ook een keer mee naartoe? Stuur een foto van je eten! Of deel met trots het resultaat van jouw kooksessie. Wie weet nodigt hij zichzelf uit om de volgende keer een hapje mee te eten. Liefde gaat eenmaal door de maag.

10. Mening vragen

Wil je een nieuw paar sneakers bestellen maar twijfel je nog een beetje? Vraag hem om zijn mening! Niet alleen heb je dan meteen iets om over te praten, het geeft mannen ook een goed gevoel om je te kunnen helpen.

@Pinterest

Lees ook: 3 maanden in een relatie: deze dingen mag je eindelijk doen