De beste tijd om je kerstboom aan te schaffen is aangebroken. Dat betekent dat we nu écht naar het dichtstbijzijnde tuincentrum kunnen gaan om de mooiste boom uit alle bomen te kiezen. Daarna kan hij mee naar huis en versieren maar! Je kunt natuurlijk weer die standaard kerstballen van zolder toveren, maar je kunt dit jaar ook eens een uitstapje maken naar wat originelers. Wij zette de leukste originele kerstballen van dit jaar op een rijtje.

De leukste originele kerstballen van dit jaar

Het is natuurlijk leuk om jouw kerstboom zo persoonlijk mogelijk te versieren. Tegenwoordig worden de gekste originele kerstballen gemaakt dus kun je er altijd wel een paar vinden die perfect matchen bij wat jij leuk vindt en waar jouw interesses liggen. Misschien is een (of meerdere) van de volgende kerstballen wel een perfecte voor bij jou in de boom deze kerst.

#1 De avocado-kerstbal

Ben jij een echte avocado-fan en eet jij het liefst iedere dag avocadotoast en guacamole? Dan is deze avocado-kerstbal perfect voor bij jou in de boom. Passender ga je ‘m niet vinden.

originele kerstballen avocado
Casa shops

#2 De panter-kerstbal

Panterprintjes zijn niet meer weg te denken. De een raakt er niet op uitgekeken terwijl de ander met een groot rondje loopt om alles wat panterprint bevat. Voor degene die panterprint het liefst net als Monica Geuze nog op hun trap zien: dé panter-kerstbal. Deze moet in jouw boom!

#3 De Olaf-kerstbal

Voor de Frozen fans. Nou ja, wie is er nou geen Frozen fan? Deze Olaf-kerstbal maakt jouw boom compleet. Hij is natuurlijk hét figuur van de winter en zeg nou zelf: word je niet meteen vrolijk wanneer je naar dat schattige gezichtje kijkt?

originele kerstballen Olaf
Film Frozen

#4 De pizza-kerstbal

Wanneer pizza jouw favoriete eten is, is deze bal de perfecte aanwinst voor jouw boom. Wel handig om erbij te vermelden dat deze pizza-kerstbal gegarandeerd zorgt voor altijd trek in pizza!

#5 De camera-kerstbal

Ben jij een echte fotograaf en spot jij altijd de mooie kiekjes? Dan past deze camera-kerstbal perfect bij jou. Je loopt er immers vaak mee rond dus waarom kan hij niet ook gewoon in de boom? Dan is de kerstboom helemaal compleet.

#6 De fastfood set

Als jij niet weg te slaan bent uit de McDonalds en wakker gemaakt kan worden voor een lekkere vette hap, is deze hele fastfood set kerstballen perfect voor jouw. Dan hangen er een hamburger, portie friet, popcorn en een hotdog in jouw boom!

Lees ook: Je bent gelukkiger als je kerstversiering vroeg ophangt