Dit weekend is het Valentijnsdag! Het perfecte moment om je lover te verassen met een leuk cadeau. We kunnen even geen spectaculaire dates buiten de deur organiseren, maar wel des te meer aandacht besteden aan een cadeau. Helemaal nu we wat tijd over hebben is het leuk om een persoonlijk cadeau te maken. Hier geven we de leukste tips.

justin bieber FEM FEM

Maak zelf een (grappige) kaart

Niks is leuker dan het krijgen van een zelfgemaakte kaart waar echt aandacht aan is besteed. En het hoeft niet eens moeilijk te zijn. Bedenk een grappige zin die echt bij jullie past en maak er iets creatiefs van! Inspiratie nodig? Check dan dit account.

@hannahstelter2Reply to @tensgrammy pretty classic pickup line, but it’s a fun valentine!##valentine ##howtodraw♬ original sound – Designed By Hannah

Organiseer een high tea

Je kunt natuurlijk een high tea bestellen bij een van je favoriete restaurants, maar deze kun je ook zelf maken. Op deze manier kun je helemaal zelf bepalen wat je gaat eten en wanneer. Je kunt zelfs dat ene gerechtje maken dat jullie aten op een van de eerste dates. Als jullie nou samen aan de slag gaan in de keuken, besteed je ook nog eens wat extra quality time samen.

52 Reasons why I love you

Natuurlijk houd je heel veel van je lover. Maar waarom eigenlijk en zeg je dat wel genoeg? Dit is de ideale kans om dit aan je geliefde te laten weten. Maak een boekje of een pot met briefjes waarop je alle redenen schrijft waarom je van diegene houdt. Vanaf Valentijn kan je partner elke week een briefje pakken of een reden lezen. Zo blijft de Valentijns-vibe heel het jaar een beetje in de lucht.

Herinneringenpot

Ben jij ook alweer vergeten wat voor leuke momenten jullie in de afgelopen maanden hebben gehad? Dan is dit het ideale cadeau voor jou en je lover. Elke keer als je iets leuks meemaakt, schrijf je dit op een briefje en doe je deze in de pot. Aan het eind van het jaar heb je een pot vol leuke herinneringen. Dan is ook meteen de date voor Valentijn volgend jaar geregeld, namelijk het ophalen van al deze leuke herinneringen. Maak er een gezellige pot van, zodat je deze niet uit het oog verliest. Doe er ook alvast een paar briefjes met momenten in, om alvast het goede voorbeeld te geven.

Organiseer een speurtocht

Was jij als kind ook zo dol op speurtochten? Zelfs op deze leeftijd is er helemaal niks mis mee om helemaal excited te zijn voor een speurtocht. Maak deze speurtocht zo persoonlijk mogelijk voor jou en je partner. Laat de speurtocht langs de plekken gaan die voor jullie speciaal zijn; de plek van jullie eerste date, favoriete restaurant, het mooiste plekje in het park. Je kunt het zo gek niet bedenken als het maar bij jullie past. Bedenk ook leuke opdrachten om samen te doen. Eindig de speurtocht met een leuk cadeau.

Geen Valentijn dit jaar? Schrijf dan een liefdesbrief aan een goede vriendin.