Joe Jonas deelde op Instagram een aantal kiekjes van zijn 32ste verjaardag. Aan de fotoreeks te zien heeft hij een leuke dag gehad. Maar als je ver genoeg swiped, zie je wel een heel pikante foto verschijnen.

Joe Jonas

Joe Jonas is geboren op 15 augustus 1989. Hij is een Amerikaanse zanger en acteur. Van 2005 tot 2013 vormde hij samen met zijn twee broers, Kevin Jonas en Nick Jonas de band genaamd Jonas Brothers. Gelukkig zijn de Jonas Brothers sinds 2019 weer bij elkaar. We kennen Joe ook van zijn hoofdrol in de film Camp Rock met Demi Lovato. In 2011 bracht hij zijn eerste single uit, voor het eerst zonder zijn broers, maar nu opgenomen met Chris Brown genaamd ‘See no more’. 

Het liefdesleven van Joe

Amanda Michalka

Joe kreeg aan het einde van 2005 een relatie met Amanda Joy Michalka. Amanda was toen 14 jaar en Joe 16 jaar. Amanda is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze speelt samen met haar zus Alyson Michalka in de band Aly & AJ. Nadat de twee bijna een jaar een relatie hadden, gingen de twee uit elkaar.

Taylor Swift

In 2008 hebben Joe Jonas en Taylor Swift voor een aantal maanden gedate. Daar weet iedereen eigenlijk weinig vanaf, maar vooral hun break-up is blijven hangen. Destijds vertelde Taylor Swift aan Ellen DeGeneres dat Joe het uitmaakte via een kort telefoongesprek. Ze zei toen ook in het interview, dat ze zich later echt niet meer zou herinneren wie die jongen was die het uitmaakte via een telefoongesprek van 27 seconden toen ze 18 was.

Toch blijkt dat ze na al die jaren de break-up nog niet te zien vergeten. Ze is namelijk eerder dit jaar uitgekomen met een liedje over de breuk ‘Mr. Perfectly Fine’. Ze zingt over Joe Jonas en zijn nonchalante houden nadat ze uit elkaar gingen. Ouch.

Sophie Turner

Na nog een aantal korte relaties kregen Joe Jonas en Sophie Turner in 2016 een relatie. Ze kwamen met elkaar in contact doordat Joe haar een berichtje stuur op Instagram. Ze hadden al wat gezamenlijke vrienden. In 2017 adopteerden de twee samen een puppy en in oktober van dat jaar vroeg Joe haar ten huwelijk. In mei 2019 trouwden de twee in Las Vegas. In juli van het afgelopen jaar verwelkomde het kersverse getrouwde stel hun eerste kindje: een dochtertje genaamd Willa.

Pikante foto

Voor zijn 32ste verjaardag plaatste Joe een aantal foto’s op the gram. Je moet er even voor swipen (helemaal naar het einde) maar dan krijg je  wel een heel pikant kiekje te zien. Het is vrij onschuldig, maar wij klagen niet.

Lees ook: Dit zijn de drie prachtige vrouwen van de Jonas Brothers