Zie jij het leven wel zitten en heb jij zin om jouw leven tot een groot succes te maken? We got you girl! Laat je inspireren door deze podcasts voor ambitieuze vrouwen die het wel zien zitten om een echte girlboss te worden. Zo zet jij je grootste passie om tot het werk wat je altijd al hebt willen doen en zal jij er achter komen dat je dingen kan bereiken. Lees je mee?

Schermafbeelding 2021-01-05 om 16.05.44

Girlboss Radio

Deze podcast is er een uit duizenden en wil je absoluut niet missen. In de afleveringen van Girlboss Radio neemt de succesvolle ‘girlboss’, Sophia Omoruso, je mee in het leven van succesvolle powervrouwen die ze interviewt over een specifiek onderwerp. Dit kan gaan hoe je als vrouw naar de top klimt, maar ook hoe je jouw creativiteit kan inzetten in een succesvolle baan of onderneming. Sophia is de oprichter van kledingbedrijf Nesty Gal wat een omzet van wel 100 miljoen dollar draait en weet dus precies waar ze het over heeft.

All the Social Ladies

In deze podcast luister je naar verschillende verhalen en perspectieven van burgerlijke vrouwen over hun carrière en hun succes. Ze vertellen je hoe hun carrière is gevormd, wat hun blik is op succes en vooral over hoe social media hier een rol bij heeft gespeeld. Deze vrouwen zijn zich nog volop aan het ontwikkelen, waardoor je veel herkenning kunt vinden. Plus: door de motivatie van deze vrouwen raak je geïnspireerd en lijkt een goede carrière ineens veel bereikbaarder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door All The Social Ladies (@allthesocialladies) op

The Confessions of a Female Entrepreneur

In deze podcast spreekt entrepreneur, copywriter en coach Alyssa Martin met vrouwen aan het toppunt van hun carrière. Ze begint haar podcast met de woorden: ‘Let’s talk about all the scary moments that add up to succes’. In deze podcast worden alle hoogtepunten besproken bij het opbouwen van een succesvol bedrijf, maar ook de problemen en de tegenslagen die je kunt tegenkomen. Met de eerlijkheid in deze podcast wordt je vast geïnspireerd.

GRRRLS

Luister je liever naar een Nederlandse podcast? Dan is de podcast van Roufaida wat voor jou. In deze podcast worden maatschappelijke problemen en psychische problemen eerlijk besproken en vertellen vrouwen eerlijk over hun weg naar succes en de obstakels die ze daarbij tegen komen. Met problemen in het werkveld als autisme, omgaan met kritiek en racisme krijg jij een goede kijk op de huidige maatschappij en de (persoonlijke) weg naar succes.

Heb jij doelen voor jezelf gesteld over je carrière? Zo bereik je deze carrièredoelen sneller.