Prosecco is hét drankje voor de feestdagen. En spelletjes horen hier ook bij. De combinatie hiervan is dus een gouden combinatie voor de feestdagen. Of gewoon voor een gezellig avondje. Deze Prosecco pong wil je hebben!

Prosecco-pong-inhoud-femfem

Classy Beerpong

Beerpong kennen we natuurlijk allemaal en dit deden we voorheen standaard ieder weekend voor het uitgaan. Een spelletje maakt het nu eenmaal wat leuker. Alleen is het wel tijd voor een upgrade en hebben we dat bier ook wel een beetje gezien. En een glaasje Prosecco moeten drinken is totaal niet vervelend. Trommel je vrienden op, hang slingers op en zet de borrelhapjes klaar, want het Prosecco feestje kan beginnen!

Prosecco-pong-femfem

Surprise cadeau of gewoon voor jezelf

Moet je nog een origineel cadeau bedenken voor je surprise? Met deze Prosecco Pong maak je iedereen gegarandeerd blij! En je kunt er zelf ook nog van mee profiteren. Natuurlijk kun je het ook gewoon voor jezelf aanschaffen, maar deze wil je sowieso hebben. Dit spel bevat 12 Prosecco glaasjes en drie roze balletjes. Nu weet je in ieder geval al wat je gaat doen tijdens Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw (en alle weekenden daartussen). Hij kost slechts €18,95 en bestel je hem voor 22.00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis! Ga voor een katervrije Prosecco of Prosecco van 3 liter. It’s time to pop the bottle!

Probeer eens deze gevulde chocoladeletters met Licor 43 om je Prosecco feestje compleet te maken.