De trouwe viervoeters zijn onze aller beste vrienden. Ze zijn altijd blij om je te zien, willen het liefst de hele dag bij jou zijn en het aller belangrijkst: ze zullen je nooit verlaten. Je kunt wel stellen dat een hond beter is dan welke vriend of vriendin dan ook. Hij verdient dan ook het aller beste, toch? Bij het aller beste denken wij meteen aan een puffer jack voor je hond. Als dat nou eens realiteit zou worden…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jing Daily (@jingdaily)

Alles voor je hond

Tegenwoordig is er van alles te krijgen om jouw hond tot het bot te vertroetelen. Verschillende merken en winkels komen met de gekste accessoires en voedsel om jouw hond helemaal gelukkig te maken. Zo maakte HEMA onlangs bekend een tompouce bakset te verkopen voor honden én kwamen onze honden de afgelopen zomer niets tekort met zeemeerminreddingsvesten en floaties. Nu we richting de winter gaan, wordt er gelukkig ook daar aan gedacht! Moncler heeft in samenwerking met Poldo Dog Coutoure een wel heel fijn item gelanceerd voor jouw viervoeter!

Puffer jack voor je hond

De puffer jack, gemaakt door Moncler in samenwerking met Poldo Dog Coutoure, is precies wat je hond deze winter nodig gaat hebben. We kunnen ons voorstellen dat ook zo’n hondje het toch best fris kan hebben. We wonen nou eenmaal in Nederland, wat betekent dat het weer erg onvoorspelbaar kan zijn. Gure wind, temperaturen onder 0, dikke pakken sneeuw en pijpenstelen regen. We weten er alles van!

Aangezien jij met je hond iedere dag meerdere keren de deur uit moet, kunnen we ons voorstellen dat dat een tegenvaller kan zijn in de herfst en winter. Jij hebt inmiddels de middelen om jezelf warm te houden in het winterweer, maar je hond helaas (nog) niet. De puffer jack is hiervoor dé oplossing! Je hondje is goed beschermd tegen het Nederlandse weer en hij loopt er ook nog eens mega stijlvol bij. Win-win!

Lees ook: Science says: jouw hond is dus helemaal niet zo speciaal