Na tien jaar samen te zijn geweest liet het it couple Rose Bertram en ex-profvoetballer Gregory van der Wiel afgelopen zomer weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Aan Grazia vertelde ze eerder al hoe ze hier mee om ging, in een interview met Women’s Health vertelt ze hoe haar liefdesleven nu is.

Rose Bertram vriend
Bron: @rose_bertram

Uit elkaar

Na tien lange jaren, hebben Rose Bertram en Gregory van der Wiel er afgelopen zomer voor gekozen om een einde te maken aan hun relatie. In een interview met Robbert Rodenburg liet Rose destijds weten dat er verschillende redenen waren voor de breuk, maar dat de mentale problemen van de ex-profvoetballer hier een grote rol in speelden. “Het was niet altijd makkelijk om daarmee om te gaan”, vertelde ze. “Het breekt mijn hart dat hij zich zo voelt en dat ik het niet kan verhelpen.”

Aan Grazia vertelde Rose dat ze meer tijd voor zichzelf nodig had tijdens hun relatie: “Ik wilde uitzoeken wie ik ben zonder hem. Als je al zo lang samen bent — ik was achttien toen we iets kregen — ben je zo met elkaar vergroeid geraakt dat het soms moeilijk is om jezelf te begrijpen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. En dat terugvinden ging binnen mijn relatie niet meer lukken.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Liefdesleven

We kunnen ons voorstellen dat nadat je zo lang een relatie hebt gehad, je op een gegeven moment weer naar een man smacht. Eerder werden er al wat geruchten verspreid dat tijdens Expeditie Robinson Rose en Thijs Boermans het bed – of in dit geval de slaapzak – hebben gedeeld. Rose bleef dit ontkennen, maar Thijs pakte het net wat anders op. Tijdens zijn podcast Borrelpraat gaf hij ons namelijk wat meer informatie dan hij eigenlijk had moeten doen. In ieder geval, of het nu gebeurd is of niet, de twee zijn niet bij elkaar. Thijs is namelijk nu met een andere BN’er aan het daten.

Rose vertelt aan Women’s Health dat ze niet zit te wachten op een nieuwe vlam. “De focus ligt op mezelf, mijn carrière en mijn kinderen”, stelt ze. Ondanks haar relatie op de klippen is gelopen, heeft dat haar kijk op de liefde niet veranderd. “Het is jammer dat het met Gregory niet is gelukt, maar dat betekent niet dat het in de toekomst altijd zo zal gaan. Ik denk dat je iedereen die in je leven komt een nieuwe kans moet geven.”