Een tijdje terug keken we allemaal met smacht naar de reünie van onze favoriete sitcom Friends. Dit is ook de serie waar Ross en Rachel samen kwamen, maar zijn de acteurs David Schwimmer en Jennifer Aniston dan ook in het echte leven samen?

ross-en-rachel-eindelijk-samen

Jennifer Aniston en David Schwimmer

In de reünie van Friends lieten David Schwimmer en Jennifer Aniston al weten dat ze eigenlijk altijd al verliefd op elkaar zijn geweest tijdens het draaien van de serie. Het is toen helaas nooit wat geworden doordat er altijd één van hen in een relatie zat. Ze hebben altijd respect voor elkaars relatie gehouden door nooit iets met hun gevoelens te doen buiten het filmen van de serie. De gevoelens die ze voor elkaar hadden, uitten ze in de liefde die Ross en Rachel voor elkaar hadden in Friends. Het idee dat de gevoelens van Ross en Rachel echt waren, omg!

Liefde op de Friends reünie

Is het nu dan eindelijk wel raak? David en Jennifer zijn op dit moment allebei vrijgezel. Tijdens de Friends reünie zouden ze veel tijd met elkaar hebben doorgebracht en ook zouden ze na de opnames veel contact met elkaar gehad hebben. We hebben zelfs te horen gekregen dat David vanuit New York naar Los Angeles is gevlogen om Jennifer te zien! Awh! 

Zijn Ross en Rachel bij elkaar?

Als je een echte fan bent van Friends, dan is dit het nieuws waar je al jaren op zit te wachten, al helemaal na het zien van de reünie. Helaas liet de woordvoerder van David aan The Independent weten dat de geruchten niet waar zouden zijn. Hij laat weten dat hij en Jennifer hele goede vrienden zijn van elkaar, maar dat het niet meer is dan dat. Maar we blijven gewoon hoop houden dat dit koppel van Friends toch wel degelijk bij elkaar is of komt. Want zoals Phoebe zou zeggen: “he’s her lobster.”

Lees ook: Even slikken: dit is het vermogen van de Friends-cast