We schrijven geregeld over de mooiste plekken op aard waar je spontaan wanderlust van krijgt; van tropische eilanden tot hoog de bergen in. Alhoewel de bestemmingen waar we over schrijven allemaal behoorlijk verschillend zijn, hebben al deze reizen iets met elkaar gemeen. Er is namelijk één accessoire van groot belang wanneer je op reis gaat want je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat jij al jouw belangrijke documenten en spullen altijd bij de hand hebt. Ga je binnenkort op reis? Vergeet dan vooral niet een rugtas mee te nemen.

rugtassen FEM FEM

Neem jij standaard altijd een camera mee wanneer je gaat reizen? Of een boek, een extra trui, een fles water en wellicht ook nog een powerbank? Om al jouw travelgear mee te kunnen nemen is het uitermate handig om dit alles in een rugtas te stoppen.

De perfecte rugtas

Wanneer je opzoek gaat naar de leukste rugtassen voor jouw reis zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan de grote van de tas, de kwaliteit van de tas en ook wat je er eigenlijk allemaal mee wil doen. Heb je een tas nodig voor een citytrip, dan ga je hoogstwaarschijnlijk voor een iets smaller model waar je onder andere je camera, zonnebril en flesje water in kwijt kan. Ga je echt backpacken, dan heeft een kleine rugtas natuurlijk niet voldoende ruimte. In dit geval ga je voor een groter model rugtas met voldoende ruimte voor al jouw benodigdheden wanneer je een aantal maanden de wereld gaat rondreizen.

Ook handig voor alle thuisblijvers

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij helemaal niet op reis gaat maar juist zoekende bent naar de leukste rugtassen waar je bijvoorbeeld je laptop in kan stoppen of andere dingen die je dagelijks mee moet slepen. Het is zelfs ideaal voor een avondje in het park tijdens de zomermaanden; zo neem je makkelijk wat te eten en drinken mee en een kleedje om op te zitten en kan je genieten van de heerlijke lange zomernachten.


View this post on Instagram

Perfect combo: snake print and a classic essential

A post shared by Duifhuizen – tassen & koffers (@duifhuizennl) on

Spontaan zin gekregen om op reis te gaan? Bekijk de reistrends van 2019 voor wat inspiratie.