Heerlijk eten met een gezellige sfeer – dat is Dimitri’s in Amsterdam. Ze koken er “voor iedereen”, en je bent altijd welkom om hier heerlijk te komen dineren! Een echte aanrader voor als je nog een restaurant zoekt waarbij de gerechten je doen verbazen.

Dimitris-Interior-by-Dishtales-16-of-26

Dimitri’s

Op de hoek van de Insulindeweg in Amsterdam Oost vind je Dimitri’s Amsterdam. Binnen deze kleurrijke en centrale plek Amsterdam Oost vind je een combinatie van goede en eerlijke gerechten bereid met een Arabisch en Mediterraans karakter. Dimitri’s is de ontmoetingsplek waar je op elk moment van de dag binnen kunt lopen. Je vindt hier de perfecte ambiance om te ontspannen, te werken en te ontmoeten.

Binnen vind je een grote bar, hoge tafels, lage tafels in halve cirkels, gewone bistro-tafeltjes en ergens achterin een mooie zithoek. Er hangt een grote lichtbak met een Arabisch ogende koopman. Dit blijkt dé Dimitri te zijn waarnaar de zaak vernoemd is. Dimitri’s is prachtig ingericht. De ronde lampen boven de bar, de grote kast met ingelegde groenten en het vele groen is weer eens wat anders dan je gewend bent.

De chef, Ray, is zeker bewust van wat hij aan het doen is. Hij heeft al bij diverse restaurants gekookt. De kaart is een kruising tussen Mediterraans en Arabisch en staat vol met aparte en mooie gerechten. Het draait om perfectie en uiteraard is alles “to share”. We zijn en blijven natuurlijk Nederlanders en voor degene die niet wil delen is er ook wat te halen. De entrecote, de zalm of de vegetarische fregola komen op een eigen bord. Er zijn ook twee steak specials van 800 gram, die je kunt delen, maar ook zelf lekker kunt opsmikkelen.

Dimitris-Dinner-by-Dishtales-13-of-23

Bij Dimitri’s ben je de gehele dag welkom en je vindt hier gerechten en dranken passend bij ieder moment van de dag. Van dinsdag t/m zondag kun je bij ze terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Dimitri’s is een plek waar je wil zijn: heerlijk eten, leuke mensen en een gezellige sfeer!

Dimitris-Interior-by-Dishtales-11-of-26 Dimitris-Lunch-by-Dishtales-11-of-12

Lees ook: de favoriete hotspots van FEM FEM gebundeld in één app