Selena Gomez (queen S) is een voorbeeld voor velen wanneer het aankomt op body positivity en self love. De zangeres vertelde in het verleden veel last te hebben gehad van schommelingen in haar gewicht, wat ervoor zorgde dat ze zich niet altijd zeker voelde over haar lichaam. Er waren momenten waarop de actrice en zangeres liever geen strakke kleding droeg, maar dat is verleden tijd. Op Instagram deelt queen S een behind the scenes selfie in haar nieuwe zwemcollectie en wij zijn opslag verliefd. 

Selena Gomez curves

La’Mariette

Selena bundelde recent haar krachten met het badmode merk La’Mariette en bracht een prachtige collectie uit. Het merkt betekent letterlijk ‘sea’ en staat voor zelfliefde en acceptatie. Geen wonder dat ze Selena voor hun nieuwe samenwerkingen hebben gekozen. De collectie bestaat uit zes verschillende stijlen: twee topjes, twee broekjes, een badpak en een sarong, allemaal in dezelfde print.


Alle items worden gekenmerkt door de “Aura” print die Selena koos om vrouwen te inspireren om hun meest authentieke zelf te zijn. De print is een combinatie van felle paars- rood- en groentinten en ziet er funky uit.

 

Body Positive

Het duurde niet lang voordat de nieuwe collectie van Selena en La’Mariette viral ging op het internet. Vooral op Instagram werden de beelden massaal gedeeld en geliked. Het bleef fans niet onopgemerkt dat de zangeres curvier was dan vroeger. Curves of geen curves, dat maakt niet uit: Selena ziet er happy & healthy uit en daar zijn wij onwijs blij om!

Op haar Instagram deelt Selana onderstaande post waarin ze aan haar volgers mee wilt geven dat ieder lichaam prachtig is. Een aantal jaren geleden heeft de ster een niertransplantatie ondergaan waaraan ze littekens overgehouden heeft. Op het begin was dit voor haar lastig om te laten zien, maar later realiseerde ze zich dat ze trots moest zijn op wat ze meegemaakt heeft. “Now, more than ever, I feel confident in who I am and what I went through… and I’m proud of that”, schrijft ze als titel onder onderstaande foto op Instagram.


Lees ook: Met deze 10 Body Positivity tips ga jij meer van je lichaam houden