Vraag jij je ook wel eens af hoe verenigbaar jij en je liefje nou echt zijn? Wij hebben hieronder speciaal voor jou 7 punten uitgestippeld, waaraan jij kan herkennen dat jullie een echt dreamteam zijn. Benieuwd? Check hieronder dan even het artikel!

couple

1. Jullie versterken elkaar

Jullie halen het beste in elkaar naar boven. Jij en je partner kunnen helemaal jullie zelf zijn bij elkaar. Ook zijn jij en je liefje graag samen en delen dan ook alles! Geef toe: dit is heerlijk!

2. Jullie doen je beide nooit anders voor

Jouw partner vind je prachtig zoals je bent en andersom ook! Zelfs wanneer je net je bed uitkomt, je haar in een knot zit en je een beetje een ochtend humeur hebt. Ja, zelfs dan is het gewoon pure liefde. Love it so much! 

3. No judging

Natuurlijk heb je irritatiepuntjes, het zou alleen maar raar zijn als je dat niet zou hebben binnen je relatie. Een relatie is vooral geven en nemen en jezelf en de ander in de eigen waarde laten. Dat is ontzettend belangrijk!

4. Jullie kennen elkaar door en door

De manier waarop je naar hem of haar kijkt, de handelingen die je verricht, hij of zij weet precies wat jij bedoelt en waar je wel en niet goed in bent. En dat geld ook andersom. Hij of zij kan niet fatsoenlijk de was doen en jij bent daar een ster in. Top! Dan doe jij de was en je partner hangt en vouwt het op, zodat het zo de kast in kan. Teamwork makes the dreamwork!

5. Jullie vinden jullie zelf gewoon het leukste koppel ever

Ja, weet je wat het is, jullie zijn gewoon een match made in heaven. Punt uit! En om nog maar te zwijgen over jullie matchende birth charts..

6. Over belangrijke dingen zijn jullie het gewoon eens

Natuurlijk verschillen jullie meningen wel eens. Het zou ook boring zijn als jullie precies hetzelfde zou denken en doen. Maar als het om hoofdzaken gaat zoals de waarden en normen van het leven, dan zijn jullie gewoon een topteam!

7. Jullie zijn helemaal jezelf bij elkaar

Jullie weten gewoon alles van elkaar en vinden niks echt gênant. Alles is bespreekbaar en schamen ho maar! Mocht jij een keer helemaal zat op een terras zitten, dan is hij of zij diegene die er om kan lachen en misschien wel vrolijk heeft meegedaan. Maar pak dan wel even de fiets hé!

Lees ook: Dit is hoe jij je partner het beste voorbereid op de ontmoeting met je ouders