Volgens je sterrenbeeld heb je een hele hoop positieve eigenschappen. Helaas zijn er ook dingen waar we aan kunnen werken. De een is te opvliegerig en de ander staat klaar om kritiek te leveren op een ander. Wil jij weten wat jouw slechte eigenschap is volgens je sterrenbeeld? Lees dan gezellig mee.

Slechte eigenschap FEM FEM

Ram (21 maart – 19 april )

Als er iets is waar jij niet van houdt is het trage mensen. Jij bent ontzettend ongeduldig en jij kan in de auto behoorlijk geïrriteerd worden als je in de file staat. Op je werk zie je graag meteen of iets gaat lukken of niet. Als je niet meteen het resultaat ziet, ga jij al snel verder naar de volgende opdracht. Houd in je gedachten dat als je ergens mee bezig bent, je er ook voor moet gaan om het te laten slagen.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij hebt jouw dierbaren graag in je leven en jij bent als snel bang om ze kwijt te raken als je vriendinnen een keer wat zonder jou gaan doen. Jij bent daarom snel jaloers, ook al is het maar iets heel kleins. Dit vinden jouw vrienden en familie erg lastig wat er nog wel eens voor zorgt dat je juist niet uitgenodigd wordt voor een feestje. Daarnaast ben jij ook nog eens onwijs koppig wat het helemaal lastig maakt voor de mensen om jou heen. Onthoud dat ze je niet zomaar vergeten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij weet soms niet zo goed wat je wil: eerst denk je iets leuk te vinden en daarna ga je liever over op iets anders. Hierdoor voelen andere mensen zich nog weleens belazerd, omdat ze dachten dat jullie het samen gingen doen. Ook in de winkel ben jij heel veranderlijk. Jij pakt eerst wit brood, maar als je eenmaal verder in de winkel bent, ruil je hem toch maar om voor bruin brood. Denk goed na dat andere mensen dit soms nog wel eens heel verwarrend vinden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent vaak super emotioneel. Wanneer er iets vervelends gebeurt in jouw leven, dan lopen de emoties zo hoog op dat je radeloos bent. Jij hebt veel behoefte om je problemen bij iemand anders kwijt te kunnen en jouw vriendinnen geven jou dan ook graag advies om je te helpen. Jij bent het advies na een dag allang weer vergeten en lost je problemen graag op je eigen manier op. Wanneer een vriendin dit merkt, voelt ze zich nog wel eens in de steek gelaten, terwijl ze je zo goed probeerde te helpen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij bent een trots en zelfverzekerd persoon. Jij vertelt andere mensen graag over de dingen die jij zo goed kan, je mooie uiterlijk en al je prestaties. Dit kan soms nog weleens heel arrogant en opschepperig overkomen. Laat jouw vriendinnen ook eens vertellen over hun leven en straal uit dat je blij voor ze bent. Dan kom je meteen wat minder arrogant over en dat zullen zij ook waarderen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent een echte denker en zal niet zomaar een haastige beslissing nemen. Bij alles wat je doet denk je tien keer na en omdat je dat nog niet vaak genoeg hebt gedaan weeg je alle voor en nadelen nog eens tegen elkaar op. Jij wil graag alles goed doen en maakt je zorgen of hetgeen wat je doet wel goed is. Jij bent de hele dag bezig om alles zo goed mogelijk te doen voor anderen, maar vergeet jezelf hier nog weleens bij. Iets minder nadenken en iets meer genieten is voor jou de perfecte oplossing.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij zorgt er graag voor dat anderen tevreden blijven. Jij doet graag alles goed en gaat soms iets teveel mee met een ander. Jij kan er slecht tegen wanneer je iets niet goed doet bijvoorbeeld op je werk. Je gaat je dan vaak heel slecht over jezelf voelen, terwijl de ander dat vaak niet eens zo bedoelde. Jij levert graag resultaat en dit zit je soms tegen als het een keer niet gaat. Bedenk je goed dat je van de feedback die je krijgt alleen maar meer groeit in alles wat je doet.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent een enorme flapuit. Als iemand iets zegt waar je het niet mee eens bent, ga je meteen in de aanval. Je hebt dit vaak pas naderhand door, maar dit doe je niet altijd op een aardige manier. Als iemand iets anders denkt dan jij, is dat ook goed. Accepteer dat en laat jouw koppigheid een keer los. Wanneer je mensen laat zijn zoals ze zijn, krijg je een hele hoop waardering terug.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Mensen denken dat het altijd goed met jou gaat door jouw optimisme, maar dit is niet altijd waar. Jij laat je emoties niet graag zien aan anderen, want het voelt als een enorme belemmering. Onthoud dat jouw emoties er niet voor niets zijn en dat jij jezelf ook best eens rot mag voelen. Je mag trots zijn op jouw emoties, want ze maken je wie je bent!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Mensen denken vaak dat je niks met hun hebt, door jouw opmerkingen. Jij bent vaak iets te eerlijk en je zegt wat je op het hart hebt, maar hierdoor kom je niet over alsof je graag met ze omgaat. Hierdoor hebben mensen niet altijd zin om met jou om te gaan, terwijl jullie verder heel goed bij elkaar passen. Door de vriendschappen die je verliest, neem je iemand niet zo snel in vertrouwen meer en dat is zonde. Laat jouw ware aard zien en maak minder ongepaste opmerkingen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent niet altijd heel open in je gesprekken met anderen, waardoor mensen niet altijd hoogte van jou krijgen. Je doet vaak iets te koeltjes, waardoor andere mensen denken dat je doet alsof je boven hun staat. Je maakt hierdoor niet zo makkelijk contacten in je dagelijkse leven, wat eigenlijk heel erg zonde is. Je bent een mooi persoon, laat zien wie je bent en laat ze weten hoe je over dingen denkt op bepaalde momenten. Je zult ineens meer vrienden krijgen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Mensen walsen gemakkelijk over jou heen en dat laat jij vaak ook toe. Je denkt graag veel te veel mee in wat anderen denken en je vertelt je mening amper. Zeker omdat je ook nog eens veel te graag mensen helpt, weten mensen jou te vinden als ze je nodig hebben. Of ze jou ook helpen als het slecht gaat is een ander verhaal. Kom eens wat vaker voor jezelf op en denk wat meer aan jezelf en je eigen problemen. Je hebt al genoeg op je eigen bordje.

Nieuwsgierig naar wat nou juist jouw kracht is? Zo kom je erachter.