Ben je vrijgezel? Mooi, het blijkt namelijk hartstikke gezond te zijn om geen permanente plus one te hebben. Maar goed, of je het nou leuk vindt of niet om als single lady door het leven te gaan, het heeft wel zo z’n voordelen. Maar wat voor type vrijgezel ben jij eigenlijk?

vrijgezellen types FEM FEM

De hopeloze romanticus

The girl die iets te vaak The Notebook heeft gezien en dus zoekende is naar een Noah in haar leven (hopelijk een die op Ryan Gosling lijkt) die jaren lang op haar wacht en haar droomhuisje bouwt.

De cynicus

Dit is de vrijgezelle dame die helaas geen fijne relaties achter de rug heeft. Die íets te vaak is belazerd door een manspersoon waardoor haar kijk op de liefde vrij negatief is – ‘alle mannen zijn eikels,‘ zeg maar. Kortom, ze wordt niet snel verliefd maar zodra ze het wel is, is ze hoteldebotel.

De kieskeurige

Als hij niet aan álles voldoet op jouw never ending lijst vol met eisen, tja, dan wordt het ‘m niet. #ForeverAlone

De serial dater

Zij komt sowieso geen aandacht tekort. Heeft constant wel een date op de planning staan en heeft heel Tinder en Happn vast al uitgespeeld – maar toch nog vrijgezel. Wellicht ook iets te kieskeurig?

De wanhopige

Dit is jouw vriendin (of jij) die vooral gewoon bang is om alleen te eindigen en gaat dus voor de mannen die totáál niet bij haar passen of niet goed voor haar zijn om gewoon maar íemand in haar leven te hebben.

De alpha

Je bent zó independent dat mannen zich ietwat geïntimideerd voelen door je. Daarom zal een man met een grote ego ook nooit goed bij je passen. Let op dat je niet alleen maar met werk bezig bent maar investeer ook je tijd in het ontmoeten van nieuwe (leuke) mannen.

De princes

Ai dames, ook mannen hebben zo hun verlangen, aldus een vrouw die alleen maar vertroeteld wilt worden past niet in hun plaatje voor girlfriend material.

Lees ook: alle redenen dat je een ginger zou moeten daten.