Iedereen heeft het woord sterrenbeeld weleens gehoord. Je hoort vaak de vraag “wat is jouw sterrenbeeld?” of “oh my god, met dat sterrenbeeld kan ik echt geen vrienden zijn!” Maar wat is zo’n sterrenbeeld eigenlijk en welke sterrenbeelden zijn het mooiste?

sterrenbeelden allermooiste karakter
Bron: Friends

Wat is een sterrenbeeld?

Het sterrenbeeld wordt ook wel een zonneteken genoemd. Jouw sterrenbeeld zou moeten kunnen omschrijven wie jij bent. Om jouw sterrenbeeld te kunnen bepalen, hoef je alleen maar te weten wanneer je geboren bent. Je kan dan online of in boeken opzoeken welk sterrenbeeld bij jou hoort. Als je jouw sterrenbeeld hebt gevonden, kan je gaan lezen welke eigenschappen er allemaal bij jou horen.

Het is niet alleen leuk om je eigen sterrenbeeld te lezen, maar ook die van je vrienden of vriend. Wanneer je iemands sterrenbeeld weet, kan je bepaalde karaktereigenschappen herkennen. Geen enkel sterrenbeeld is hetzelfde, maar alle sterrenbeelden zijn wel even mooi!

De drie sterrenbeelden met de mooiste karaktereigenschappen

Als jouw sterrenbeeld er niet bij staat, betekent dat niet dat je niet leuk bent of geen mooie eigenschappen hebt. Alle sterrenbeelden zijn goed en mooi zoals ze zijn. Alleen dit zijn de sterrenbeelden die het meest opvallen.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Ben je tussen 22 juni en 23 juli geboren? Dan is jouw sterrenbeeld een Kreeft. Kreeften zijn gevoelig en heel zorgzaam. Ze zijn erg beschermend naar de mensen van wie ze houden. Familie en vrienden zijn graag bij jou in de buurt. Vrienden omschrijven je als zacht, lief en zorgzaam. De liefde staat bij jou op nummer één. Relaties zijn superbelangrijk voor jou. Maar je moet oppassen dat je je niet te erg laat meeslepen door de liefde.

Karakter: Zorgzaam, gevoelig, beschermend, lief, zacht, op zoek naar veiligheid.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ben je tussen 19 februari en 20 maart geboren? Dan is jouw sterrenbeeld Vissen. Vissen zijn dromerig en gevoelig. Jouw wereld is een film. Je zit vol met wijsheid en spiritualiteit. Je kan er niet tegen als je mensen of dieren ziet lijden en je zet alles op alles om hun pijn te verzachten. Je bent een mix van de andere elf sterrenbeelden. Je wordt dus ook weleens een Kameleon genoemd. Je kan je gemakkelijk aanpassen aan je omgeving. Als het gaat om liefde ben jij romantischer dan wie dan ook. Beauty is een makkie voor jou, niemand kan zo goed overweg met make-up als jij.

Karakter: Dromerig, gevoelig, wijs, spiritueel, empathisch, romantisch, aantrekkelijk

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Ben je tussen 24 september en 23 oktober geboren? Dan is jouw sterrenbeeld een Weegschaal. Weegschalen hebben aantal bijzondere eigenschappen. Weegschalen willen vrede brengen op aarde dat doen ze door middel van harmonie, schoonheid en geschiktheid om met andere om te gaan. Van buitenaf lijkt een Weegschaal misschien lief, maar vanbinnen leeft een strijder die in actie komt zodra er onrecht is. Je bent eindeloos op zoek naar balans. In rommelige situaties breng jij weer evenwicht, je vindt het erg moeilijk om te kiezen tussen dingen. Je denkt te veel na over situaties en mogelijkheden. Relaties zijn belangrijk voor een Weegschaal, in de liefde wil je niks liever dan je partner pleasen. Je bent graag met iemand samen. Je hebt een goed oog voor mooie dingen, schoonheid is als ademhaling voor jou.

Karakter: Vredig, sociaal, besluiteloos, eerlijk, op zoek naar balans, een schoonheid, staat altijd klaar voor andere