Roken, het lijkt een beetje uit de mode te raken én dat is maar goed ook, want we weten allemaal wat het met onze gezondheid doet. We hoeven je vast niet uit te leggen waarom roken niet goed voor je is, maar we kunnen wel extra benadrukken wat je ervoor terug krijgt als je stopt. Stoppen met roken heeft een positieve werking op je lichaam én op je uiterlijk. Benieuwd wat je er nog meer mee wint? Dit zijn de 5 voordelen voor je uiterlijk als je stopt met roken.

@americanhorrorstory
@americanhorrorstory

 

Gezonde en glanzende haren

Wist jij dat je haren sneller grijs worden als je rookt? Roken heeft een negatieve invloed op je haar én het haalt letterlijk het leven uit je sprankelende lokken. Dof haar of haar uitval? Als je stopt met roken zal de conditie van je haar verbeteren. Je haar zal glanzen én voller zijn, én dat willen we allemaal toch?

Witte en tanden

Stoppen met roken zorgt niet alleen voor een betere adem, je gebit zal ook verbeteren. We weten allemaal dat roken verkleuring van de tanden veroorzaakt. Door te stoppen met roken zal het tandvlees herstellen en je tanden zullen niet verder verkleuren, mits je ze ook goed poetst natuurlijk!

Een betere en gezonde huid

We gebruiken van alles om de veroudering van onze huid af te remmen. Een goede start om mee te beginnen is stoppen met roken. De doorbloeding van je huid zal verbeteren, je zal minder rimpels hebben en je huid zal elastischer en steviger worden! Je krijgt er een prachtige, stralende huid voor terug.

Mooie sterke nagels

Roken zorgt niet alleen voor gele tanden, maar ook voor een gele verkleuring aan je nagels (iewl). Als je stopt met roken zullen je nagels sterker, en dus minder breekbaar zijn. Je nagels zullen er gezonder uit gaan zien en de gele kleur zal verdwijnen.

Minder wallen

Bij elke sigaret die je opsteekt komt er rook in je ogen, dit zorgt voor een vermoeide uitstraling. Door het constant inhaleren van rook kunnen er donkere kringen ontstaan onder je ogen. Heroin chic was ooit dé look, maar deze look is al héél érg lang uit de mode. Als je stopt met roken zullen je wallen verminderen en zal je er gezonder uitzien!

Good luck girl, you got this!

Lees ook: Door deze kleine veranderingen blijf jij ook in het najaar gezond en fit!