Een lach en een traan want: het negende seizoen van Suits staat eindelijk op Netflix, maar dit is ook gelijk het allerlaatste seizoen. Dat wordt dus extra hard genieten van de slimme rechtszaken van Harvey Specter en zijn team!

suits seizoen 9 FEM FEM

Seizoen 9

Nog meer sad nieuws: het laatste seizoen van Suits bestaat uit een stuk minder afleveringen dan we gewend zijn. In plaats van de 16 afleveringen die we de afgelopen tien jaar van de serie gewend zijn, heeft deze er namelijk maar tien. Wel staat de gehele serie nog op Netflix en zal ook hier het nieuwste seizoen te bekijken zijn. Je kunt natuurlijk altijd de eerste acht seizoenen opnieuw bekijken om helemaal up-to-date te zijn.

Mike is back

Suits kan natuurlijk niet afsluiten zonder degene waar het allemaal mee begon: fraudeur Mike Ross. In de trailer zien we al dat onze Mikey waarschijnlijk weer een intrede gaat maken. Een verrassende wending, aangezien Mike en Rachel aan het einde van seizoen 7 besloten rechtskantoor Pearson Spector Litt te verlaten. Hierdoor waren zij in seizoen 8 niet meer te zien. Dit kwam onder andere omdat de prachtige Meghan Markle met Prins Harry trouwde en daarom haar acteercarrière naast zich neer moest leggen. Ook acteur Patrick J. Adams vond dat zijn rol als Mike wel compleet was. Toch blijkt hij voor een terugkomst wel te porren. Zo hoor je hem in de trailer zeggen “I always have time for an old friend”. Dat belooft veel goeds!

Meghan Markle

Naast Mike zal ook Meghan Markle een (hele) kleine rol spelen in het laatste seizoen! Zo vertelde Patrick J. Adams aan Entertainment Tonight dat hij in een aflevering een gesprek heeft met Rachel via de telefoon. Een uitgebreid gesprek hoeven we niet te verwachten: er worden voor namelijk ‘ik hou van je’s uitgewisseld’. Het is in ieder geval beter dan niks! Op deze manier laten de makers van de serie weten dat Rachel altijd onderdeel zal uitmaken van Suits. Cute!

Finale

Van de seizoensfinale kunnen we natuurlijk niets anders verwachten dan dat het alle losse eindjes aan elkaar zal knopen. Het is zoals altijd weer de vraag of de firma overeind blijft staan én met welke namen op de voordeur. Naast de rechtszaken ligt de focus natuurlijk op de liefde. Zullen we eindelijk Donna en Harvey als koppel zien? Zijn Mike en Rachel nog happily married? En hoe zit het met Louis? Vandaag kun je er allemaal achter komen. Popcorn klaar? Bingen maar!

Lees ook: Dit bedrag verdiende Meghan Markle met één aflevering van Suits