We maken ons allemaal wel eens zorgen over of iemand ons wel of niet leuk vindt. En ondanks het soms moeilijk kan zijn om hierachter te komen, wijzen deze tekenen erop dat hij zich onweerstaanbaar aangetrokken tot je voelt en samen met je wil zijn op lange termijn.

barbara palvin Dylan sprouse

1. Hij vertelt het

Easy as that. Wanneer hij zegt dat hij samen met je wilt zijn (ookal heeft hij misschien iets te veel biertjes gedronken) weet je zeker dat het écht is. Mannen zullen niet snel hun kwetsbare kant laten zien, dus wanneer hij vertelt dat hij je wilt, liegt hij niet.

2. Hij lacht om je grapjes

Of om je stommiteiten of klungelige gedrag. Eigenlijk om alles wat je doet. Vrouwen hebben meestal een wat *andere* humor dan mannen, dus wanneer hij om je lacht is het real. 

3. Hij betaalt alles

Dating onderzoek wees uit dat 59% van de mensen vindt dat mannen moeten betalen op een eerste date. En als hij dat ook nog doet op de derde, vierde, tiende, twintigste date, dan is hij een keeper. Als hij je mee wilt nemen op date en naar de film duidt dit er namelijk op dat hij indruk wil maken. Een beetje ouderwets misschien, maar ach…

4. Hij stuurt je berichtjes gedurende de dag

Dit betekent dat hij ook aan je denkt wanneer jullie niet samen zijn. Als hij enkel met je naar bed wilt, zal hij je niet snel in de ochtend vragen of je lekker hebt geslapen. Of hoe je dag was.

5. Hij dringt niet aan om met je naar bed te gaan

Laten we niet doen alsof we dom zijn: hij wil met je naar bed. En als je het had aangeboden, zou hij volmodig ‘ja’ gezegd hebben. In plaats hiervan doet hij relaxed. Hoewel hij doodgaat van binnen, wilt hij je niet opdringen om iets te doen waar je misschien nog niet helemaal klaar voor bent. Dit doet hij enkel omdat hij jou respecteert en waardeert.

6. Je hebt zijn vrienden en familie ontmoet

Hij heeft je al aan zijn vrienden voorgesteld. En misschien ontmoet je binnenkort wel zijn moeder. Jongens stellen alleen een vrouw voor aan hun moeder als ze heel erg into you zijn.

7. Hij vraagt je vaak op date

Als iemand je wilt zien maakt diegene daar tijd voor. Punt. Iemand kan een dagje druk zijn, maar 3 weken ‘geen tijd’ hebben of ‘druk zijn’ is de grootste BS ooit. Als je wilt weten of hij je leuk vindt, let er dan op hoe vaak hij je mee uit vraagt.

8. Hij is op tijd

Geloof het of niet, maar op tijd komen opdagen op een date is een andere manier waaraan je kunt zien dat hij je wil. Als je crush te laat is zonder een geldige reden kan je er vanuit gaan dat hij zich met moeite van de bank heeft getrokken. Geen goed teken.

9. Hij zit niet meer op Tinder

Als hij zijn Tinder, of Bumble of whatever, heeft verwijderd is het real business. Maar echt, dat is zijn onbekerte toegang tot al het schoon wat zijn woonplaats te bieden heeft. Als hij dit opgeeft voor jou, weet je dat hij meer dan into you is. Geen idee of je lover nog op Tinder zit? Zo kom je erachter.

10. Je post hem op je social media

Heb je ooit wel eens een FWB op je social media gepost? Nee, ik ook niet. Hij heeft je toegevoegd op alle mogelijke kanalen en wil continu foto’s van je maken. Hij is gewoon mega trots om samen met je te zijn. Cute!

11. Hij is eerlijk tegen je

Hij speelt geen spelletjes met je. Hij is eerlijk over zijn laatste relatie, en waarom het is uitgegaan. Hij vertelt je waar hij naar opzoek is, en wat je juist over hem moet weten. We hebben allemaal een verleden, en als hij je echt wilt, verbergt hij dit niet voor je.

12. Hij luistert

Dit is een HUGE one. En er zijn weinig mensen die écht kunnen luisteren. Sommige mannen knikken, lachen en zijn de volgende dag weer vergeten wat je hebt gezegd. En sommige doen actief mee in het gesprek en proberen je te begrijpen. Het laatste is wat je wilt.

13. Hij is beschermend

Hier bedoelen we niet Joe Goldberg uit de serie ‘You’. Hier bedoelen we dat hij zich zorgen maakt wanneer je ’s avonds laat alleen over straat moet, of wanneer een random dude je steeds belt. Als hij obsessief wordt is het een heel ander verhaal (een verhaal wat je moet eindigen).

14. Hij heeft manieren

Hij opent de deur voor je, neemt je mee uit eten en probeert je niet in bed te krijgen op de eerste date. Oftewel: hij is een echte gentlemen. Dit is omdat hij je respecteert. Als hij enkel met je naar bed wilde, dan was dat namelijk al wel gebeurd.

15. Hij is er voor je als je je rot voelt

Als hij echt met je wilt zijn, en je voelt je rot, dan is hij er voor je. Dat is het verschil tussen iemand die om je geeft, en een fuckboy. Zo simpel is het.

16. Je voelt de energie

Dit is waar het voor sommige mensen wat *vaag* kan worden. Als een jongen je echt leuk vindt, voel je het. Zelfs als hij verlegen is zul je voelen dat jullie meer dan enkel vrienden zijn.

17. Hij raakt je aan

Wanneer een man je leuk vindt kan hij het gewoon niet laten. En dit bedoelen we natuurlijk niet op een ongepaste manier. Hij raakt bijvoorbeeld je onderrug aan met zijn hand wanneer jullie samen de straat oversteken. Hij doet je haren achter je oren, of hij raakt je wang aan. Deze subtiele aanrakingen kunnen heel intiem zijn en veel vertellen. Let er dus op hoe deze kleine aanrakingen je laten voelen. Grote kans dat hij ze nog intenser voelt.

18. Hij complimenteert je lichaam

Sorry, maar hij wil je niet alleen voor je sprankelende persoonlijkheid. Je lichaam heeft hier ook weldegelijk mee te maken. Als hij zegt dat hij je lichaam sexy vindt, of zelfs een complimentje over je outfit geeft, wil hij je for sure. 

19. Hij geeft je romantische cadeautjes

Een vriend kan een koffietje voor je halen. Een jongen die je date kan bloemen voor je halen. Maar een teken dat een man samen met je wil zijn is wanneer hij romantische presentjes voor je koopt. Als hij rozen voor je koopt, boven elke andere bloem, is het een teken dat hij gek op je is. Wanneer hij lingerie, kaarsen en massageolie voor je koopt wil hij je really bad, én hij wilt dat je het weet.

20. Hij kijkt je in je ogen

Deze is een beetje subtiel en hiervoor moet je misschien op je onderbuikgevoel afgaan, maar als een jongen je wil laat hij dit met zijn ogen zien.

21. Hij wil dat je je goed voelt

Als een jongen jouw behoefte boven die van zichzelf stelt is hij zeker into you. Hij gaat niet alleen met je naar bed voor zijn eigen behoeften, maar hij wil jou ook zien genieten. En dit geldt niet alleen in de slaapkamer. Hij wilt dat je comfortabel bent waar je ook bent. Als hij zorgt dat je genoeg eet en zijn jasje mag lenen wanneer je het koud hebt, is hij really into you.

Lees ook: Deze 5 kapsels vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen