Binnenkort gaat ‘De Bachelor’ van start bij Videoland. In deze romantische realityserie is te zien hoe Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Uit meer dan 2000 aanmeldingen, damnn Tony, zijn er 20 te beeldschone vrouwen geselecteerd, die gaan proberen het hart van Tony te veroveren. Hier zijn ze dan, de laatste 10 ladies!

Amanda (25)

De Leidse Amanda is nog maar 25 jaar oud en studeert criminologie aan de universiteit. Tony is haar match omdat ze alle twee vrij ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. Amanda is een gezelligheidsmens en in een groep vaak de gangmaker.

Desi (33)

Desi heeft als vluchteling een heftige periode achter de rug, maar heeft geleerd om er juist hier een positieve draai aan te geven. Ze werkt bij een reclamebureau in onze hoofdstad en is een echt feestbeest en familiemens. Ze is er aan toe om te settelen en hoopt dit met Tony te kunnen doen.

Estelle (24)

Estelle is een stoere chick die niet zomaar aan de kant gaat voor iemand. Dit komt dan ook goed van pas in haar werk als beveiliger op Schiphol. Leuk om te weten: ze is de enige Utrechtse uit de groep, wellicht heeft ze daarmee een streepje voor bij onze Tony. Hij is sowieso helemaal haar type.

Esther (27)

Esther is 27 jaar komt uit Groningen en heeft al 7 jaar haar eigen kledinglijn met maar liefst 50 verkooppunten door heel Nederland. Daarnaast maakt ze ook custom design. Ze is een echte creatieve onderneemster en hoopt ,wellicht samen met Tony, de wereld te veroveren.

Jolijn (24)

De van oorsprong Enschedese Jolijn, woont inmiddels weer in Amsterdam, na een tijdje in Kaapstad te hebben gewoond. In onze hoofdstad studeert ze eventmanagement en werkt ze achter de bar en als personal trainer. Tony’s positiviteit, sportiviteit en heerlijke humor spreekt haar enorm aan.

Jolijn Fem-Fem

Julia (24)

De 24- jarige Amsterdamse Julia houdt van een uitdaging en een flinke dosis afwisseling: ze heeft 2 studies afgerond en is werkzaam in de evenementenbranch en momenteel bij de GGD. Ze wordt niet zo heel snel verliefd, maar wie weet brengt Tony daar wel verandering in.

Rozemarie (25)

De Nijmeegse Rozemarie werkt als verpleegkundige en heeft een passie voor rockmuziek, zo drumt ze in een bandje met haar vriendinnen. Daarnaast is ze onwijs doelgericht en houdt ze van zekerheid. Wellicht kan zij de stabiliteit bieden die Tony zoekt in een relatie.

Sara (30)

De onwijs positieve Sara stond op het punt om een restaurantje te openen toen de wereldwijde pandemie uitbrak. Ze is toen met haar moeder een meubelzaak begonnen. Sara heeft een lange relatie van 8 jaar achter de rug en weet daardoor precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Wie weet vindt ze dit wel bij Tony.

Sarai (24)

De Amersfoortse Sarai was vroeger een verlegen meisje, maar mede door haar modellencarrière heeft ze dit achter zich weten te laten. Naast haar werk, studeert ze aan de AMFI. Sarai en Tony zouden wellicht een match kunnen zijn, aangezien ze beide houden van een dolletje en loyaliteit.

Serena (23)

De 23-jarige Serena woont in Tiel, heeft een paard en werkt voor het familiebedrijf. Ze houdt van kickboksen en fitness, maar nog belangrijker: tatoeages. Haar armen zijn compleet gevuld met kunstwerkjes en ze is nu bezig met haar benen. Misschien kan Tony wel meedenken over deze invulling.

Lees ook: Sneak peek: dit zijn de eerste 10 prachtige dames van De Bachelor