Tijdens zijn Bachelor avontuur ging Tony Junior opzoek naar ware liefde in het prachtige Kroatië: er waren 20 dames in de strijd om het hart van de DJ te veroveren. Nu blijkt het dat Tony het pittoreske Kroatië heeft ingewisseld voor een ordinair zwembad (wij denken in Griekenland) waar hij wel héél innig is gespot met deze Temptation-Island ster. Fans van het programma zijn bang dat hij de liefde tóch niet heeft kunnen vinden in Kroatië.

tony en romee
@Instagram

Romee van Zeeland

De Brabantse Romee kennen wij natuurlijk allemaal van haar deelname aan het elfde seizoen van Temptation Island waar ze heel wat losmaakte bij Zach. Het lukte de verleidster dan ook (na heel lang flirten) om Zach voor zich te winnen, die toentertijd een stel vormde met Simone.

Na haar deelname aan Tempa werd Romee een fenomeen op Instagram, waar ze haar volgers regelmatig blij maakt met een, ahum, schaars geklede foto. Wij dachten dat Tony een fan was van naturel maar kennelijk sluit hij niets uit: een beetje plastic fantastic moet wel kunnen, toch?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ROMÉE (@romeeeeyy)

Een stiekeme kus

Op de foto die Romee in haar Instagram stories plaats zien we dat Tony haar een kus op haar wang geeft, om vervolgens een ‘shhhht-gebaar’ te maken. De oplettende kijker heeft allang door dat dit een déjà vu is: tijdens De Bachelor zei Tony ook tegen Maxime dat ze de kus niet mocht doorvertellen. Net als Maxime, trekt Romee zich hier niets van aan. Of het hier om vriendschap of liefde gaat blijft nog maar de vraag.

tony en romee
@Instagram
tony en romee
@Instagram

Lees ook: Deze 5 dames hebben de meeste kans op het winnen van De Bachelor