schermafbeelding 2021 07 07 om 164330

Slapen als Tony Junior: Je kunt de Bachelor villa's nu boeken op Airbnb!

Travel09 jul 2021, 12:10 doorTamara Zwijnenburg
Hoewel we volop hebben genoten van al het mannelijk én vrouwelijk schoon wat de Bachelor ons te bieden had, zijn we ook diep onder de indruk van de prachtige locatie waar het liefdesverhaal zich afspeelde. Goed nieuws: deze prachtige villa's in Kroatië kun je nu zelf boeken via Airbnb. Een date met Tony Junior krijg je er alleen niet bij.

Villa Laurea

De opnames van de Bachelor zijn natuurlijk over meerdere locaties verdeeld. Zo slaapt de naar-liefde-zoekende Tony Junior in een aparte villa, ver verwijdered van de singles die zijn hart willen veroveren. Zijn verblijf genaamd Villa Laurea is dé perfecte plek om te vertoeven met een kleinere vreindengroep. Zo heeft het vier slaapkamers, een zwembad, een buitendouche sauna en zelfs een speelkamer met playstation, tafelvoetbal en darts. Zowel de foto's als de de beelden uit de Bachelor spreken voor zich: hier móét je heen!

Villas Rose dei venti

Mocht je nou een hele grote vriendengroep hebben en een vakantie samen in gedachten hebben? Stop maar met zoeken, want dit is de perfecte zomerbestemming! Villas Rose dei venti kennen we natuurlijk als de mega villa waar de vrijgezelle dames verblijven. Je kunt hier wel met een groep van 20 personen verblijven (wat we natuurlijk allang wisten: het seizoen startte met 20 single ladies). Ook hier heb je een privézwembad tot je beschikking en zelfs een jacuzzi en fitnessruimte! Het interieur is modern maar heeft tegelijkertijd een traditionele uitstraling. De perfecte combinatie, als je het ons vraagt.
Je hoeft je geen zorgen te maken over of Kroatië wel genoeg te bieden heeft. We hebben namelijk al de ultieme zomerreis met je vrienden langs de kust van Kroatië gevonden!