We weten inmiddels wel dat je als wereldberoemde zangeres een mooi zakcentje verdiend. Maar welke zangeres spant nou de kroon als het gaat om net worth? Dit zijn de 10 rijkste zangeressen van dit moment! Cheers!

@taylorswift Instagram
@taylorswift Instagram

10. Britney Spears

Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft door haar wereldgrote succes in de jaren ’90 en begin 2000 inmiddels een geschatte nettowaarde van maar liefst 215 miljoen dollar. Naast dat ze wereldwijd meer dan 150 miljoen records heeft verkocht, verdiende ze veel geld aan optredens en samenwerkingen met beroemde merken. Benieuwd naar Britney’s story? Er is recentelijk een onthullende documentaire over haar leven als popicoon uitgekomen. 

9. Lady Gaga

Amerikaanse singer-songwriter Lady Gaga staat met haar net worth van 300 miljoen dollar op de negende plek in de lijst. Sinds het succes van haar eerste album The Fame scoort Lady Gaga niet alleen hit na hit, ook heeft ze zich bewezen als fantastische actrice in de film A Star is Born.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

8. Mariah Carey

Het is geen verrassing dat de queen van de kersthits Mariah Carey in deze lijst staat. Als één van de meest succesvolle zangeressen van de jaren ’90 heeft ze een nettowaarde opgebouwd van meer dan 300 miljoen dollar. Ze heeft in totaal meer dan 200 miljoen albumverkopen op haar naam staan. Impressive!

7. Taylor Swift

Wereldberoemde singer-songwriter Taylor Swift kreeg op jonge leeftijd al een contract bij een platenlabel aangeboden. Ever since wordt haar muziek alsmaar populairder. Met haar nettowaarde van 360 miljoen dollar staat ze dan ook op de 7e plek in deze lijst.

6. Jennifer Lopez

Het is niet gek dat multitalent Jennifer Lopez met haar zang-, dans-, en acteerwerk inmiddels een flinke net worth heeft opgebouwd. Het wordt geschat op maar liefst 400 miljoen dollar. Met een salaris van 1 miljoen dollar voor haar rol in de film Selena werd ze dan ook de eerste Latijns-Amerikaanse actrice die zo’n hoog bedrag voor een filmrol heeft gekregen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

5. Barbra Streisand

Zang- en filmicoon Barbra Streisand heeft inmiddels een nettowaarde van 400 miljoen dollar opgebouwd met dank aan de verkoop van haar albums, acteerklussen en het succes van haar eigen filmmaatschappij. Deze iconische actrice en zangeres heeft dan ook een Oscar, Emmy, Grammy én Tony Award op haar naam staan. Dat is niet niks!

4. Beyoncé Knowles

Sinds het begin van haar carrière in Destiny’s Child staat Beyoncé bekend als één van de beste zangeressen ter wereld. Van 2008 tot 2018 stond ze dan ook meerdere keren op de lijst van Forbes’ Highest-paid women in music. Inmiddels heeft ze een net worth van 400 miljoen dollar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

3. Céline Dion

Canadese zangeres Céline Dion werd in de jaren ’90 wereldberoemd met haar album Let’s Talk About Love. Sindsdien heeft ze wereldwijd meer dan 220 miljoen albums verkocht en heeft ze een nettowaarde van 450 miljoen dollar. In alleen het jaar 2018 verdiende ze al 31 miljoen dollar!

2. Madonna

Als één van de grootste sterren allertijden is het niet verbazingwekkend dat Madonna heel hoog in de lijst staat. Ze wordt door veel mensen dan ook bestempeld als de queen of pop. Zelfs op 60-jarige leeftijd brengt Madonna nog nieuwe muziek uit. Haar net worth is dan ook 590 miljoen dollar!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

1. Rihanna

Hoewel Rihanna helaas al lange tijd geen nieuwe muziek meer heeft uitgebracht, is ze zeker niet stil blijven zitten. Zo heeft ze onder andere een parfum-, cosmetica-, en lingerielijn uitgebracht. Zakenblad Forbes heeft haar lingerielijn inmiddels op een waarde van 1 miljard dollar geschat! Zelf heeft Rihanna sinds 2019 een net worth van 600 miljoen dollar. Naast een fantastische zangeres is ze ook nog eens een briljante zakenvrouw!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Benieuwd naar wat een succesvolle Nederlandse zangeres verdient? Check hier het vermogen van de 24-jarige Maan de Steenwinkel!