Eloise van Oranje is de gravinfluencer (gravin + influecer ;)) van de koninklijke familie. Ze is de enige van het stel die alles deelt op social media en zichzelf dus een echte gravinfluencer mag noemen. Toch wil ook Eloise een aantal zaken privé houden, waaronder haar liefdesleven. Toch deed ze tijdens een interview voor Linda.meiden Winterboek een boekje open over haar liefdesleven.

Eloise van Oranje

Eloise is de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien en is de enige royal die actief is (en mag zijn) op social media. Ze wordt dan ook wel de gravinfluencer genoemd. Eloise bracht dit jaar ook een boek uit genaamd Learning by doing. In het lifestyle boek wordt alles besproken van eten tot kleding en van sieraden tot het op kamers gaan. Momenteel woont ze in Amsterdam in een appartement, samen met twee vriendinnen, waar ze vorig jaar aan de hotelschool begon.

Het nieuwe vriendje van Eloise

In een gesprek met Linda.meiden Winterboek deed de gravinfluencer een boekje open over haar liefdesleven. Naast de nieuwe liefde van prinses Amalia, blijkt nu ook Eloise smoorverliefd te zijn. In eerste instantie was ze niet opzoek naar een relatie, maar nu is ze tot over haar over verliefd. De twee zijn dan ook official! Verder wil Eloise er weinig over kwijt. De gravin is helemaal geen relatietype en is snel uitgekeken op iemand. Eigenlijk was haar plan om goed te gaan genieten van het studentenleven, maar nu de liefde op haar pad is gekomen, moet ze misschien haar plannen wijzigen.

Eloise wil de naam van haar nieuwe vriendje dan ook niet bekend maken. Maar als altijd is de media haar te slim af. Eloise is zoenend gespot met een jongen, en het blad Privé heeft zijn itentiteit onthuld. De naam van de jongen in kwestie is Floris. Of Floris daadwerkelijk Eloise’s huidige vriendje is blijft de vraag.

Lees ook: De Koninklijke familie verwelkomt een wel heel bijzonder nieuw gezinslid