Spendeer jij heel wat uurtjes voor je beeldscherm en heb je het gevoel dat je zo’n beetje alles van je kijklijst hebt bekeken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wanneer je Netflix hebt uitgespeeld zijn er namelijk tal van andere streamingdiensten, om je aanbod eens te verruimen. Vandaag selecteren wij 3 titels op Amazon Prime Video met krachtige vrouwen in de hoofdrol. Wij hebben de voorselectie alvast gedaan, dus pak de popcorn en snacks er maar bij. Bingewatch time!

Homecoming seizoen 1 & 2

Het eerste seizoen van de serie Homecoming hebben wij als een speer gebingewatched en wat zijn we blij dat er een tweede seizoen op ons te wachten staat. In seizoen 2 volgt Janelle Monáe de hoofdrol op van Julia Roberts in seizoen 1. Seizoen 2 neemt ons mee in een heel nieuw verhaal, maar is minstens zo spannend als het eerste seizoen. Wanneer Jackie (Janelle Monáe) wakker wordt op een meer in een roeiboot en zich niets meer herinnert, gaat ze op zoek naar haar identiteit en achterhaalt ze hoe ze in deze situatie is terechtgekomen. Haar antwoorden leiden naar het centrum van Geist Group, een onconventioneel healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Een bedrijf dat ex-soldaten helpt re-integreren in de samenleving, maar er een aparte werkwijze op nahoudt…

Interview sterrencast Homecoming seizoen 2

Team FEM FEM had de eer de cast van Homecoming seizoen 2 te interviewen via Zoom. Zo spraken we met onze ultieme girl crush Janelle Monáe (zangeres en bekend van o.a. Moonlight, red.) en Stephan James (If Beale Street Could Talk). Janelle verklapte nog niet teveel over haar rol in seizoen 2, maar vond het geweldig de female lead role op te volgen van Julia Roberts in deze spannende thriller serie.  Upcoming star Stephan James kiest zijn rollen uit op een diepgaand maatschappelijk thema. Hij wist direct dat hij geknipt was om de rol van een getraumatiseerde ex-soldaat en zijn re-integratie in de samenleving te spelen in Homecoming. We are hooked!

HOCO_S2_KeyArt_LAKE_Horizontal-medium

Little Fires Everywhere

De serie waar velen ontzettend enthousiast over zijn, en wij begrijpen wel waarom. Met Reese Witherspoon en Kerry Washington in de hoofdrol kan het bijna niet misgaan, we hebben het natuurlijk over Little Fires Everywhere. Amazon Prime Video kondigde deze langverwachte dramaserie aan, nadat miljoenen mensen fan zijn geworden na het lezen van het boek. In Little Fires Everywhere volgen we de ogenschijnlijk picture perfect Richardson-familie, waarin alles perfect lijkt te zijn. Toch blijken een mysterieuze moeder en haar dochter hun leven op het spel te zetten met een gezamenlijk doel. Het verhaal gaat over de druk die het dragen van een groot geheim met zich meebrengt, het mysterie rondom identiteit en het gevaar dat alles dreigt uit te komen… Eén en al spanning!

JR_LFE_Landscape_R8-medium

Scandal seizoen 1 t/m 7

Scandal is dé Amerikaanse dramaserie waarover velen niet uitgepraat raken. Met Kerry Washington in de hoofdrol, die Olivia Pope speelt, kan je veel verwachten van Scandal. Olivia en haar team proberen het imago van de politieke elite te beschermen. Ze moeten ervoor zorgen dat al de geheimen én schandalen niet bekend worden. En dat zijn er nogal wat… Lukt het ze te voorkomen dat er dingen uitlekken naar de buitenwereld? Haar team bestaat uit advocate Abby Whelan, crisisteam member Harrison Wright, detective Huck Finn, een hacker met een duister verleden en nieuweling Quinn Perkins. Het geheimhouden blijkt nog een lastige klus te worden…

SCANDAL S05

Lees ook: Deze nieuwe series en films vind je nu op Netflix