Je bent dus al een tijdje vrijgezel. Heerlijk, er zitten namelijk zó veel voordelen aan vast zoals het kunnen daten met wie je maar wilt. En stel, je hebt het dus leuk met een van die dates, je hebt zin om dat stapje verder te gaan dan alleen maar een borrel hier en daar – jij hebt natuurlijk ook gewoon je behoeftes. Hoe lang moet je nou precies wachten met seks hebben met the one waarmee je aan het daten bent?

Het enige juiste antwoord

Ah, het antwoord is oh zo simpel eigenlijk: je mag het lekker helemaal zelf weten. Hier zit absoluut geen aantal dagen of wat dan ook aan gekoppeld. Zin in een one night stand? Easy, dan ga je gelijk de eerste de beste dag dat je hem ontmoet met elkaar bed (vergeet niet: no glove, no love). Ben je met iemand aan het daten waarvan je hoopt dat het de serieuze kant op gaat? Same story here. Ja, je hebt mensen die zeggen dat het beter is om te wachten met seks maar als iets goed voelt, voelt het goed dus waarom wachten?

Selflove

Toch de persoonlijke behoefte om niet gelijk met iemand het bed in te duiken maar je merkt ook dat het ook wat seksuele frustraties oplevert dan is ook dat makkelijk op te lossen: verwen jezelf gewoon. Je hebt er niet per se iemand bij nodig om aan je trekken te komen – kan ook gewoon makkelijk in je up.

Iemand tijdens het stappen ontmoet die je het liefst inpakt en mee naar huis neemt maar een tikkeltje te veel gedronken? Dit zijn de beste seksstandjes voor als je dronken bent.