Wij schrijven vaak genoeg artikelen over wat men wel of niet wil in bed. Hoe je meerderen keren klaar kan komen bijvoorbeeld of het seksstandje die hij eigenlijk niet zo lekker vindt. Vandaag op het menu: 3 dingen die hij het liefst wil in bed waar hij wellicht niet zo verbaal over is.

wat hij wil in bed Fem Fem1. Laat het licht aan

Een punt die je hoogstwaarschijnlijk niet regelmatig voorbij ziet komen. Vaak voel je je juist meer op je gemak met het licht uit want eerlijk, wij vrouwen blijven toch vaak onzeker over bepaalde lichaamsdelen (wat natuurlijk helemaal niet nodig is). Maar hij, hij wil jou graag goed kunnen zien. Hij wil elk onderdeel van jouw lichaam kunnen bewonderen. Hoe meer jij je bezig gaat houden met het verbergen van jouw “imperfecties”, hoe minder aanwezig je bent met de intieme connectie waar jullie op dat moment mee bezig zijn. Dit betekent overigens niet dat je nu elke keer het licht aan moet doen zodra jullie samen het bed samen in duiken, maar wees niet zo verlegen, laat het af en toe gewoon lekker aanstaan.

2. Geef hem feedback

Ben je bang dat hij straks denkt dat jij zijn bedprestaties aan het bekritiseren bent of dat je de stemming verpest? Nee joh. Hij vind het juist heel fijn om te weten wat jij lekker vindt. Je doet hem, en natuurlijk jezelf, geen plezier door zijn ego te beschermen door niks aan te geven.

3. Dat hij klaarkomt moet niet jouw enige focus zijn

Vele vrouwen denken dat ze ervoor zorgen dat een man happy in bed is als hij zijn hoogtepunt heeft bereikt.  Ja, ook dat hoort erbij maar het moet niet jouw enige focus zijn. Wat hij ook graag wil is zien dat ook jij geniet en exact wat we hiervoor benoemde: dat híj weet wat jíj lekker vindt. Een derde onderdeel wat hij immens belangrijk vindt is voorspel. Niet alleen omdat het intiem is maar het vooral zorgt dat de spanning stijgt. Onthou dit: he cares more about the destination than the journey. Dus, neem de tijd, bouw de spanning op, ga niet gelijk voor the homerun.

Lees hier ook de 8 bevredigende dingen die vrouwen willen in bed.