We hebben altijd dagen die gewoon beter gaan dan andere, maar wat als we je vertellen dat er één dag is waarop het geluk constant aan je zijde is. En eerlijk is eerlijk, een beetje geluk kunnen we wel gebruiken dit jaar. Markeer deze dag met grote letters in je agenda, want dit is volgens de sterren jouw happy day!

kae-sutherland[

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Voor het sterrenbeeld Waterman is het nog even wachten op je geluksdag, die is namelijk pas op 29 november 2021. Op dat moment voel je je eindelijk helemaal klaar om nieuwe paden te betreden. En waarom je daar op die dag pas echt klaar voor bent zal je ook dan ontdekken.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Het sterrenbeeld Vissen is op 3 juni aan de beurt. Dit is voor jou niet alleen een geluksdag, maar staat ook voor een nieuw begin. Je bent erg romantisch en gevoelig, dus waarschijnlijk zal 3 juni ook in het teken staan van geluk op het gebied van liefde en aandacht.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Als Ram moet je 15 april even onthouden. Deze dag zal jou veel verrassingen brengen. Dit kan een bijzondere ontmoeting zijn, maar ook een grote verandering in je leven. Spannend!

Stier (21 april t/m 20 mei)

Sneller dan je misschien gedacht had… Als Stier heb je op 17 januari je geluksdag. Op deze datum staat zelfkennis en persoonlijke groei centraal. Wanneer je als Stier nog veel te verwerken hebt uit het verleden, dan kan het geluk pas later in 2021 merkbaar zijn.

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Voor het sterrenbeeld Tweelingen wordt 28 mei een speciale dag. Communicatie is een van je sterke kanten, zeker op deze dag is het daarom belangrijk om de juiste woorden te kiezen om het meest uit je geluksdag te halen.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Het sterrenbeeld Kreeft beleeft 23 juni 2021 haar geluksdag. Deze dag staat daarnaast voor een nieuw begin. Pak je kansen en laat je inspireren om dit jaar je doelen te behalen.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Op 13 juli is het belangrijk dat je als Leeuw goed nadenkt over de keuzes die je maakt. Deze dag kan grote gevolgen hebben voor jouw leven. Probeer dit jaar te genieten van de kleine dingen die je zo gelukkig maken.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Liefde en familie staan op 18 augustus centraal voor Maagden. De band tussen jou en je partner is sterker dan ooit tevoren. Er staat je ook een grote verandering te wachten. Who knows what’s going to happen?!

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

Op 6 september 2021 is de geluksdag van het sterrenbeeld Weegschaal. De kans is groot dat er een onverwachte ontmoeting plaats zal vinden en deze dag kan tevens jouw kijk op de wereld behoorlijk veranderen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De Schorpioenen onder ons, mogen wel wat meer aan zichzelf denken. Vooral in 2020 heb je veel om anderen gedacht. Now it’s your turn! Op 18 november is jouw geluksdag. Je zal ontdekkingen doen die leiden tot persoonlijke groei.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Op 21 mei 2021 staat de dag van het sterrenbeeld Boogschutter volledig in het teken van positieve verrassingen en avontuur. Dit kan een overweldigende gebeurtenis gaan worden, waardoor je jouw geluk haast niet kunt geloven op deze dag.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

De dag waarop jij – als Steenbok – van geluk mag spreken is 23 augustus. Vooral op werkgebied zul je zien dat het speciaal wordt. Heb je nog toekomstplannen of dromen voor je carrière? Hard work pays off.

Zelf geluk creëren? Dit zijn 25 tips!