Het kan niet op met het babynieuws vandaag! Ook powervrouw Yara Michels heeft aangegeven zwanger te zijn. Met dit allerliefste filmpje laat ze al onze harten smelten!

Yara Michels

Als je iemand een inspiratiebron kan noemen, is het Yara Michels wel. Ze begon op 19 jarige leeftijd haar eerste modeblog This Chick’s Got Style. Haar blog groeide enorm snel, en dit bleek niet haar enige talent. Zo werd ze een paar jaar later de oprichter van CHAPTER FRIDAY – een carrière en stijl platform voor jonge vrouwen. Hoewel dit platform nu een andere insteek heeft gekregen, heeft Yara in de tussentijd niet stil gezeten…

Creatieve duizendpoot

Zo was ze presentatrice, startte ze een YouTube kanaal waar ze vlogt en werd ze hoofdredacteur van de LINDA. meiden. Een aardige CV dus al, maar daar stoppen? Ho maar. Yara Michels heeft zich namelijk ontplooit als echte zakenvrouw en heeft haar hoofdredacteur rol ingeruild voor haar eigen accessoire-merk Ateljé. Hier verkoopt ze de meest prachtige telefoonhoesjes met koorden. We told you: een echte powervrouw.

Vriend Jordy

Yara’s vriend Jordy Casteleijn ontmoette ze op een festival. Het verhaal gaat dat zij hem vroeg een hotdog te delen en sindsdien zijn de twee smoor en smoorverliefd. Jordy is fotograaf en co-eigenaar van Ateljé. De twee bouwen een huis waar ze binnenkort gaan samenwonen. Dat ze ready zijn voor de volgende stap is dus meer dan duidelijk!

Zwanger

Wil je overspoeld worden met liefde? Deze té zoete Instagram Reel die zowel Yara als Jordy op hun Instagram plaatsen laat de mooiste verliefde beelden van de twee zien én natuurlijk de eerste zwangerschapsbeelden! Zo zien we een echo en al een flinke baby bump. Voor beiden wordt het hun allereerste kindje. We kunnen niet wachten op de zwangerschapsvlogs!

Lees ook: Babynieuws: “Terror Twin” Sharon Ipema is zwanger