Yolanthe Cabau heeft maar een druk leventje. Ze is actrice, presentatrice en ze heeft haar eigen app en platform Cabau Lifestyle. Cabau is sinds een paar maanden weer helemaal gelukkig in de liefde met Lentini Eersteling. Maar heeft ook last gehad van de nodige liefdesverdriet waar ze nu voor het eerst over vertelt.

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau vertelt eerlijk over liefdesverdriet

Eindelijk kunnen we nu genieten van de tweede film van Fuck de Liefde op Netflix. Heb jij de film al gezien? Yolanthe liet weten over de film: “Zelf heb ik nooit zo over de liefde gedacht, zelfs niet in de minste momenten van de liefde. Ik ben waarschijnlijk een eeuwige romanticus.” Yolanthe Cabau geeft wel aan dat de liefde wel heel erg veel pijn kan doen! “Het maakt niet uit hoe oud je bent, of hoe lang je een relatie hebt gehad, het gaat om de intensiteit van de liefde die je hebt gevoeld. Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer.” Helaas valt er gewoon niet zoveel te doen tegen een gebroken hart. Zo ga je het beste met liefdesverdriet om.

Groeien in het leven

Ondanks dat Yolanthe alweer helemaal gelukkig is in de liefde met Lentini denkt zij nog regelmatig aan de tijd dat zij last had van liefdesverdriet. “Ik denk wel dat we allemaal struggle nodig hebben in ons leven om te kunnen groeien. Ook de mensen die ons verdriet doen, zouden we op een bepaalde manier dankbaar kunnen zijn.”

In de tijd dat Yolanthe te dealen had met een hoop liefdesverdriet, heeft zij ervoor gezorgd dat ze er niet voor ging wegrennen. Zo heeft ze zichzelf niet verdoofd met welke middelen dan ook. Wel geeft ze aan dat het zwaar was en dat je je soms heel eenzaam kan voelen. “Langzaamaan vind je je eigen kracht terug en als je diep durft te gaan zelfs meer dan dat!” Wat gaat Yolanthe goed met liefdesverdriet om!

Lees ook: Yolanthe Cabau openhartig over haar cellulitis en rondingen