Wit, witter, witst – de perfecte kleur voor in de zomer. We hebben het dan niet alleen over een basic wit T-shirt of een witte bloes, maar all white outfits. We weten allemaal even goed dat een simpele witte tee veel goeds kan doen in een kledingkast daarom heeft onze redactie heeft 3x witte outfits bij elkaar gezocht:

Look 1

Een witte broek, het is wat gevaarlijk maar het staat wel altijd heel fashionable. Gecombineerd met een blouse wrap shirt en de schattige mini hak schoenen van de Zara – ready voor een dagje op het terras, of lekker aan het strand.

Shirt FEMFEM
Flair FEMFEM
mini hak 1 FEMFEM
Bag FEMFEM

Look 2

De kleur wit hoeft natuurlijk niet perfect wit te zijn,  je hebt natuurlijk ook de kleur wit wat meer naar beige neigt. Als je het mij vraagt is dit de perfecte casual date night look. Wist je trouwens dat dubbeldaten goed is voor je relatie?

Top FEMFEM
Pantalon FEMFEM
Tas FEMFEM
Mini Hak FEMFEM

Look 3

Ben je meer van de stoerdere looks? Dan is deze look met een simpele t-shirt jurk en de witte variant van Dr Martens wellicht iets voor jou.. Nu blijft het Nederland en zijn de weervoorspellingen altijd wisselvallig en kan het soms nog best fris zijn, vandaar een witte spijkerjas om het af te maken!

Jurk FEMFEM
Jacket FEMFEM
Bag FEMFEM
Schoenen FEMFEM

Heb jij toevallig een date gepland staan? Outfit stress kunnen wij voorkomen, onze redactie 3x de perfecte date outfit op een rijtje gezet.