Jaaa! Rutte heeft ons niet teleurgesteld: de terrassen mogen overdag weer open! Dat betekent dat je je de volle 12 tot 6 uur weer kan volgieten met wijn, oneindig veel bittergarnituur kan eten en urenlang kan bijpraten. Dit allemaal natuurlijk allemaal onder het genot van de zon op je huid. We hebben alvast de gezelligste en zonnigste terrassen in het mooie Den Haag voor je opgesomd zodat jij gelijk een reservering voor de 28e kan maken!

Grote Markt

Voel je snel weer onder de mensen op de Grote Markt. Deze plek voelt eigenlijk als een enorme picknick en barst van de gezelligheid. Zes verschillende terrassen hebben zich bij elkaar gevoegd waardoor jij kunt genieten genieten van het beste Aziatische streetfood van het ene café terwijl je de lekkerste cocktails van een andere tent achteroverslaat. De nuchtere en informele sfeer laat je binnen no-time weer helemaal de oude voelen.

Café de BieB

Gegarandeerd zon op de terrasboot van Café de BieB! Dit terras midden in Agga Centje is vooral gespecialiseerd in biologisch en puur eten en heeft veel vegetarische en vegan opties. Ook hier kun je genieten van een speciaalbiertje of een cocktail langs de waterkant.

Milú

Geniet van de meest lekker uitziende gerechten en drankjes bij Restaurant en Bar Milú. Dit terras vol groen vangt heel veel zon en heel veel gezelligheid! Het idee achter Milú is shared dining, wat betekent dat je hapjes bestelt en deze allemaal deelt met je gezelschap. Hoe gezellig!

Bleyenberg


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bleyenberg (@bleyenberg)

Een chillspot van de hoogste klas. Precies ja, een dakterras. Bij Bleyenberg geniet je niet alleen van de beste snacks, ook zit je hier de hele dag in de zon. Op de rooftopbar vol gezellige lampjes heb je een geweldig uitzicht over de grote markt, de skyline en de rest van de Haagse binnenstad. Hier worden we bley van!

Beergarden

Bier is het beste wanneer je deze in de zon opdrinkt. Daarom heeft de Beergarden een lekker groot terras pal naast de grote kerk. Hier kun je genieten van héél veer bier. En snacks, niet te vergeten. Fun fact: alles van de Beergarden is ook nog eens organisch gemaakt!

Capriole Café


Dit terras zit goed verstopt, maar dan heb je ook wat. Wat ooit een verlaten fabriek was is namelijk omgetoverd tot het Capriole Café. De industriële stijl is behouden en het café staat vooral bekend om zijn vers gebrande koffie. Zittend langs het water krijg je hier alle soorten koffie die je je kunt inbeelden geserveerd.

Havana


Havana oh na na, op het zonnige terras van Havana heb je zo de vakantiesfeer te pakken. Het terras op het buitenhof voorziet je van heerlijke cocktails, burgers, en nachos. Alles in de sfeer van Cuba natuurlijk!

Lees ook: De leukste plekken om te daten in: Den Haag